Help mij
Help mij
logo

Okken Administraties & Adviezen

Boekhouder
Nieuwlande, Drenthe
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Okken Administraties & Adviezen is gevestigd in Nieuwlande op Meester van Goorweg 17. Het bedrijf heeft 4 tot 4 medewerkers en is actief in Drenthe. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 33281835. Op deze pagina vind je meer informatie over Okken Administraties & Adviezen.

Overzicht

Adres

Meester van Goorweg 17, 7918 TJ Nieuwlande, Drenthe

Oprichtingsdatum

1-7-1996

KvK nummer

33281835

Bedrijfsgrootte

4 medewerkers

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Okken Administraties & Adviezen of een andere boekhouder in Nieuwlande? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Nieuwlande vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Okken Administraties & Adviezen of een andere boekhouder in Nieuwlande? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Nieuwlande.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Nieuwlande via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Okken Administraties & Adviezen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Okken Administraties & Adviezen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Okken Administraties & Adviezen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Okken Administraties & Adviezen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Okken Administraties & Adviezen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Okken Administraties & Adviezen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Okken Administraties & Adviezen en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Nieuwlande.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Okken Administraties & Adviezen? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Okken Administraties & Adviezen? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

logo

Boekhoudservice Henny

Boekhouder
Nieuwlande Coevorden, Drenthe
Bekijk details
logo

Boekhoudservice Nieuwlande

Boekhouder
Nieuwlande, Drenthe
Bekijk details
logo

Schuller administratie & advieskantoor

Boekhouder
Nieuwlande Coevorden, Drenthe
Bekijk details
logo

Administratiekantoor Jonkman

Boekhouder
Elim, Drenthe
Bekijk details
logo

Crystal Financial Management

Boekhouder
Geesbrug, Drenthe
Bekijk details
logo

Bruinsma Administratie

Boekhouder
Elim, Drenthe
Bekijk details