Dienstverlening Boekhouder

img

Boekhouder.nl is een platform voor ondernemers en financieel dienstverleners. Met het platform bieden wij de volgende dienstverlening aan:

Matching boekhouders
 

Ondernemers kunnen een aanvraag doen op Boekhouder.nl. Bij de aanvraag wordt informatie meegestuurd, met deze informatie zoekt Boekhouder.nl het best passende administratiekantoor voor de ondernemer.

Om de matching beter aan laten te sluiten en om de aanvraag te kwalificeren wordt vrijwel altijd telefonisch contact opgenomen met de ondernemer. De aanvraag wordt doorgesproken, de tijdslijnen worden doorgenomen en de huidige situatie wordt in kaart gebracht.

Hierna wordt de ondernemer bij het administratiekantoor geïntroduceerd. Waarna het administratiekantoor en de ondernemer op eigen initiatief een afspraak kunnen inplannen.

De dienstverlening van Boekhouder.nl is kosteloos voor de ondernemer. Het administratiekantoor betaalt een vergoeding voor iedere aanvraag die gedaan wordt. Voor de uitvoering van de matching en het verder administratief verwerken kan Boekhouder.nl gebruik maken van een derde partij. Lees hier ons privacystatement.

Online boekhoudprogramma’s vergelijken

Op de website Boekhouder.nl kunnen ondernemers boekhoudprogramma’s vergelijken. De informatie is objectief samengesteld door de redactie welke onafhankelijk voor Boekhouder.nl onderzoekt en schrijft. Voor de promotie van boekhoudprogramma’s kan Boekhouder.nl een marketingvergoeding ontvangen, deze beïnvloedt echter in geen enkel geval de review over het boekhoudprogramma en/of de positie van het boekhoudprogramma in lijsten en aanbevelingen.

Wil je meer weten? Laat hier je gegevens achter

 

Financelabs BV
Gustav Mahlerplein 2
1082 MA, Amsterdam
Nederland