Help Mij
Help Mij
logo

Congregandum B.V.

Boekhouder
Velsen-Zuid, Noord-Holland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Congregandum B.V. is gevestigd in Velsen-Zuid op Minister van Houtenlaan 17. Het bedrijf heeft 1 medewerker en is actief in Noord-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 65245687. Op deze pagina vind je meer informatie over Congregandum B.V..

Overzicht

Adres

Minister van Houtenlaan 17, 1981 EB Velsen-Zuid, Noord-Holland

Oprichtingsdatum

2-2-2016

KvK nummer

65245687

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Congregandum B.V. of een andere boekhouder in Velsen-Zuid? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Velsen-Zuid vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Congregandum B.V. of een andere boekhouder in Velsen-Zuid? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Velsen-Zuid.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Velsen-Zuid via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Congregandum B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Congregandum B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Congregandum B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Congregandum B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Congregandum B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Congregandum B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Congregandum B.V. en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Velsen-Zuid.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Congregandum B.V.? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Congregandum B.V.? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

Acb

Boekhouder
IJmuiden, Noord-Holland
Bekijk details

J.

Boekhouder
IJmuiden, Noord-Holland
Bekijk details

Buro Brederode

Boekhouder
IJmuiden, Noord-Holland
Bekijk details

Admirique

Boekhouder
Velsen-Zuid, Noord-Holland
Bekijk details

Addicomm Administratieve Dienstverlening

Boekhouder
IJmuiden, Noord-Holland
Bekijk details

Beuk Audit B.V.

Accountant
Velsen-Zuid, Noord-Holland
Bekijk details