Book holder
Home
Blog
Over Boekhouder.nl
Home
Blog
Over Boekhouder.nl

Over Boekhouder.nl

Gewijzigd, 06 maart 2022
Gewijzigd, 06 maart 2022

Boekhouder.nl is al 21 jaar een begrip in de Nederlandse financiële markt. En helpt dagelijks meer dan 1,000 ondernemers met het vinden van informatie en het op orde krijgen van hun financiële administratie.

article-hero

Boekhouder.nl begon in 2002 onder de naam ABC. De website in zijn huidige vorm is opgericht door ondernemers die al meer dan 20 jaar ervaring hebben met ondernemen en het voeren van een zakelijke administratie.  

De auteurs van Boekhouder.nl zijn experts en hebben allemaal een financiële achtergrond. En hebben een afgeronde opleiding MSc A&C, Fiscaal Recht of jaren lang ervaring met het reviewen van software. Boekhouder.nl is een product van Financelabs BV. Gevestigd in het financiële hart van Nederland, ontwikkeld Financelabs BV meerdere producten voor de zakelijke dienstverlening.

 

Onze Missie 
De missie van Boekhouder.nl is het helpen van ondernemers bij het opzetten van een goede administratie. Dit doen wij door ondernemers te helpen met het vinden van een passend administratiekantoor en boekhoudpakket. Wij streven hierin naar een duurzame relatie tussen opdrachtgever en ondernemer.

 

Directie en verantwoordelijkheid

De directie van Financelabs BV wordt gevoerd door Remko Allertz. Met ruim 20 jaar ervaring in het ondernemerschap en een studie business administration heeft hij met Boekhouder.nl als missie om startende ondernemers te helpen met een goede start. De eindredactie wordt gevoerd door Joyce van Vliet. Joyce heeft ruim 10 jaar ervaring met het schrijven over financiële onderwerpen voor ondernemers en heeft een financiële achtergrond. 

Auteurs

Rogier Mulder, software expert. Heeft informatica gestudeerd en schrijft al 5 jaar over software

Joyce van Vliet. Joyce heeft ruim 10 jaar ervaring met het schrijven over financiële onderwerpen voor ondernemers en heeft een financiële achtergrond. 

Philippe Faut, is oprichter en mede eigenaar van het administratiekantoor Numbr. 

Jillis de Boer, boekhoudprogramma expert en vlogger bij Boekhouder.nl

Sarah Lienhard, ux en zakelijke software expert. Meer dan 5 jaar ervaring in het testen van software.

Juul Dijkhuis, financieel expert bij Boekhouder.nl. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van wetgeving en in het bezit van meerdere Wft diploma's. 

Werken voor Boekhouder.nl

Dagelijks werken meerdere professionals aan onze content. Wil jij jouw expertise ook inzetten om startende ondernemers te helpen? Wij zijn altijd opzoek naar experts die willen bijdragen aan onze portals. Stuur jouw sollicitatie en motivatie naar jobs@boekhouder.nl en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op.
 

Bedrijfsgegevens

FinanceLabs BV
 

Gustav Mahlerplein 2

1082 MA Amsterdam

Tel: 020-2610146
 

KvK: 76299252
BTWnr: NL860579700B01
 

 @ info@boekhouder.nl 

Vind je deze informatie nuttig?
3
0
Dienst
Welke dienst zoek je?