Help Mij
Help Mij
Aantal leningen gevonden: 17

17 Leningen gevonden

Sorteer op
Bedrag lening

€ 3.000 - € 1.000.000

Rente

0,7% - 2,3%

Min. omzet

€ 50.000 p/jr

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 1.000 - € 200.000

Rente

Variabel

Min. omzet

Geen eisen

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 5.000 - € 250.000

Rente

1,3% - 3,2%

Min. omzet

€ 50.000 p/jr

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 2.000 - € 50.000

Rente

Variabel

Min. omzet

Geen eisen

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 250.000 en hoger

Rente

4% - 8%

Min. omzet

€ 750.000 p/jr

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 5.000 - € 250.000

Rente

2,7% - 9,7%

Min. omzet

€ 50.000 p/jr

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 1.000 - € 50.000

Rente

1,5%

Min. omzet

Geen eisen

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 30.000 - € 3.500.000

Rente

2% - 9,9%

Min. omzet

Geen eisen

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 50.000 - € 250.000

Rente

7,75%

Min. omzet

€ 1 p/jr

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 5.000 - € 1.000.000

Rente

Variabel

Min. omzet

Geen eisen

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 5.000 - € 1.000.000

Rente

1,5% - 11%

Min. omzet

Geen eisen

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 1.000 - € 350.000

Rente

2,95%

Min. omzet

€ 48.000 p/jr

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 5.000 en hoger

Rente

Variabel

Min. omzet

Geen eisen

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 25.000 - € 2.500.000

Rente

4,9% - 9,5%

Min. omzet

Geen eisen

Looptijd

Variabel

Bedrag lening

€ 10.000 - € 3.000.000

Rente

Variabel

Min. omzet

€ 100.000 p/jr

Looptijd

Variabel

Toon meer

🏛Vergelijk aanbieders van zakelijke leningen

Vergelijk aanbieders van zakelijke leningen

Als ondernemer heb je soms wat extra financiële ruimte nodig. Om te groeien, innoveren of simpelweg je werkkapitaal te vergroten. Op zo’n moment biedt een zakelijke lening uitkomst. Hoeveel geld is er nodig, wat zijn de rentepercentages en welke aanbieders zijn er allemaal? Aan welke voorwaarden moet je voldoen en hoe vraag je snel een zakelijke lening aan? We helpen je graag de verschillende aanbieders van zakelijke leningen met elkaar te vergelijken. Of het nu gaat om een zakelijke lening voor het mkb, de aanschaf van een nieuwe machine of andere investering, een zakelijk krediet of factoring. Vergelijk de aanbieders en vind de zakelijke lening die het beste bij jouw situatie past.

💡Kies de lening die past

De mogelijkheden voor ondernemers zijn onder te verdelen in bankleningen, SBA-leningen, bedrijfskredieten en objectfinanciering. Voor vrijwel alle aanvragen is het noodzakelijk dat de onderneming langer dan een jaar bestaat en dat de onderneming omzet genereert.

Startups die korter bestaan kunnen andere financieringsmogelijkheden overwegen. De beste financiering voor jouw onderneming hangt af van een aantal factoren, zoals:

 • Waarvoor heb je de financiering nodig
 • Hoe snel moet het kapitaal beschikbaar zijn
 • Hoe wordt de onderneming gekwalificeerd

📚Soorten Zakelijke leningen

De voorwaarden van een zakelijk lening, de rentetarieven en kwalificaties verschillen per aanbieder, maar over het algemeen gelden de volgende kenmerken per type lening.

Banklening

Banken kunnen verschillende soorten financiering voor kleine bedrijven aanbieden, waaronder een rekening courant krediet, zakelijke lening of hypothecaire zakelijk lening. Om in aanmerking te komen voor een banklening is een goede onderbouwing met jaarcijfers vaak een vereiste. In sommige gevallen zullen banken ook onderpand eisen.

 • Lening Bedragen €10.000 tot €1,000,000
 • Rente range (geschat): 2,50% tot 7,00%.

Het beste voor: werkkapitaal, uitbreiding van uw bedrijf.

Online krediet verstrekkers

Online kredietverstrekkers bieden korte termijn leningen tot €500,000 aan. Voor een kortlopende lening varieert de terugbetalingsperiode doorgaans van drie tot 18 maanden, terwijl de terugbetaling van een langlopende lening in sommige gevallen tot 10 jaar of langer kan duren. Ondernemers kunnen ook financieringsaanvragen indienen voor specifieke doeleinden zoals de financiering van apparatuur of inventaris.

 • Lening Bedragen: tot € 500.000.
 • Rente range (geschat): 4% tot 9%.

Ideaal voor: grote eenmalige investeringen.🏛Aanbieders van zakelijke leningen voor het mkb

Ondernemen zonder externe financiering is voor veel mkb’ers en startende ondernemers bijna onmogelijk. Een zakelijke lening maakt investeringen mogelijk en zorgt ervoor dat je bedrijf kan groeien. Veel ondernemers kiezen daarom voor een zakelijke lening, speciaal voor het mkb. Zakelijke leningen voor het mkb zijn geschikt voor ondernemers en bedrijven met maximaal 250 medewerkers (middenbedrijf), of organisaties en zelfstandigen met minder dan 50 medewerkers (kleinbedrijf). We zetten de drie beste aanbieders voor zakelijke leningen voor het mkb op een rij.


Zakelijke lening Bridgefund

Bij Bridgefund leen je als mkb’er, op basis van je cashflow, bedragen tot 250.000 euro, met een looptijd van maximaal twee jaar. Aanvragen worden binnen 24 uur beoordeeld, zonder fysieke afspraak. De aanvraag verloopt geheel online.

Speciale voorwaarden bij BridgeFund: De rente bij BridgeFund wordt bepaald door de omzet. Na het aanvragen van een voorstel ontvang je binnen 48 uur een reactie. Bij akkoord is alles binnen 10 minuten online geregeld en staat het geld binnen één werkdag op je zakelijke rekening. De hoogte van de rente is afhankelijk van het bedrag, plus een eventuele risico-opslag. Jaaromzet dient minimaal € 50.000 te zijn en je bedrijf dient minimaal één jaar actief te zijn


Zakelijke lening New 10

New10 is een initiatief van ABN AMRO en dochteronderneming van deze bank. De combinatie van traditionele bank met de snelheid van een online geldverstrekker maakt het concept uniek.

Speciale voorwaarden bij New10: De rente van een zakelijke lening bij New10 is 2,5 tot 9,7 procent per jaar. New10 combineert het gemak van een online aanvraag met de zekerheid van een lening bij een grote Nederlandse bank. Binnen vijftien minuten krijg je een aanbod en je beslist zelf wanneer je het bedrag opneemt (wel binnen twee maanden). Boetevrij eerder aflossen is mogelijk. Ook geschikt voor het herfinancieren van bestaande leningen. New10 biedt ook zakelijke kredieten aan.


Zakelijke lening Swishfund

Swishfund is een financiële dienstverlener die is opgericht door mede-ondernemers. Leningen worden eenvoudig online aangevraagd en snel verstrekt. De zakelijke leningen bij Swishfund kennen een korte looptijd, tot maximaal 12 maanden. Je betaalt automatisch een bepaald percentage van de omzet terug.

Speciale voorwaarden bij Swishfund: De rente bij Swishfund wordt bepaald door de omzet. Na het aanvragen van een voorstel ontvang je binnen 48 uur een reactie. Bij akkoord is alles binnen 10 minuten online geregeld en staat het geld binnen één werkdag op je zakelijke rekening. De hoogte van de rente is afhankelijk van het bedrag, plus een eventuele risico-opslag. Jaaromzet dient minimaal € 50.000 te zijn en je bedrijf dient minimaal één jaar actief te zijn.


🏛Online aanbieders van zakelijke leningen

Online een zakelijke lening afsluiten biedt veel voordelen. Vergeleken met een zakelijke lening bij een traditionele bank, is de doorlooptijd van aanvraag tot uitbetaling aanzienlijk korter. Gemiddeld kost het totale proces slechts drie tot vier werkdagen. Bij sommige online aanbieders van zakelijke leningen staat het geleende bedrag zelfs al binnen 24 uur op je bankrekening. Daar komt bij dat online aanbieders vaak minder streng controleren, waardoor het aanvragen van een lening over het algemeen succesvol verloopt.

Top 6 aanbieders zakelijke leningen

 • BridgeFund
 • SwishFund
 • Qeld
 • KredietVooruit
 • Qredits

Zakelijke lening Krediet Vooruit

KredietVooruit.nl is er voor alle mkb-ondernemers die tijdelijk extra financiering nodig hebben. De reden maakt niet uit: snel extra voorraad inkopen, apparatuur vervangen, een verhuizing of een nieuwe collectie aanschaffen. Om in aanmerking te komen moet het bedrijf wel langer dan twaalf maanden bestaan en een omzet van minimaal €50.000 per jaar draaien. Je kunt maximaal € 250.000 lenen.

Bij KredietVooruit hanteert men geen vaste rente. Deze is in plaats daarvan afhankelijk van de hoogte van het geleende bedrag en een risico-inschatting. Gemiddeld ligt de rente bij Kredietvooruit tussen de 1,5 en 2 procent per maand.


Zakelijke lening SwishFund

Swishfund is een bekende geldverstrekker voor kortlopende leningen, die je eenvoudig online aanvraagt. Uniek aan Swishfund is dat de organisatie werd opgericht en gerund door ondernemers. De looptijd van een online lening bij Swishfund is maximaal één jaar. Maandelijks betaal je automatisch een percentage van je omzet als aflossing met rente terug.

De rente is bij Swishfund afhankelijk van het geleende bedrag en een risicobeoordeling door Swishfund. Gemiddeld betaal je tussen 1,5 en 2,3 procent rente per maand.


Zakelijke lening Qeld

Qeld is gespecialiseerd in zakelijke leningen voor zelfstandigen en het mkb. Deze verstrekker van zakelijke leningen heeft tot doel het gemakkelijk, veilig en simpel te maken om bedrijven te laten groeien.

Maandelijkse (rente)kosten afhankelijk van kredietwaardigheidsinschatting van Qeld. Gemiddeld bedragen deze kosten 4 procent van de totale som. Qeld biedt zakelijke leningen met een looptijd van zes maanden, één jaar of achttien maanden. Volledig online aan te vragen. Na kredietcheck binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Maandelijkse aflossing. Geen jaarcijfers nodig.🏛Aanbieders van zakelijke leningen voor bedrijfsmiddelen

Wil je investeren in bedrijfsmiddelen, zoals machines, transportmiddelen, gereedschap, computers of andere zaken? Door hiervoor financiering te zoeken, maak je het mogelijk om je bedrijf sneller te laten groeien en een belangrijke investering te kunnen doen. De volgende selectie aanbieders van zakelijke leningen voor bedrijfsmiddelen zijn interessant voor het mkb en zzp’ers.


Zakelijke lening Qredits

Qredits heeft een bijzondere positie in de financiële markt. Het bedrijf is geen bank maar een stichting. Er is dus geen winstoogmerk, wat je als ondernemer terugziet in de kosten voor zakelijke leningen voor bedrijfsmiddelen. Qredits kijkt naar de kracht van goede ideeën. Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten van en investeren in hun bedrijf. Ook biedt Qredits coaching en trainingen voor ondernemers.

Qredits rekent een rente vanaf 7,75 procent per jaar, die vaststaat gedurende de hele looptijd van de lening. Bij een verhoogd risico rekent Qredits een opslag van maximaal 1 procent.


Zakelijke lening Capitalbox

CapitalBox biedt zakelijke leningen voor bedrijfsmiddelen. Ideaal om bijvoorbeeld nieuwe apparatuur te kopen, de bedrijfscapaciteit te vergroten, de inventaris uit te breiden of een verbouwing aan je pand te realiseren. CapitalBox wil het aanvragen en krijgen van een zakelijke lening zo eenvoudig mogelijk maken en verstrekt leningen van minimaal €1.000 tot maximaal € 350.000.

De renterange bij Capitalbox start vanaf 2,95* procent per maand.


Zakelijke lening Krediet Vooruit voor bedrijfsmidddelen

KredietVooruit.nl is geschikt voor het regelen van geld voor bedrijfsmiddelen, zoals extra voorraad, het aanschaffen van nieuwe apparatuur of collectie, het uitbreiden van je bedrijfspand of andere groeiplannen. Bestaat je bedrijf langer dan een jaar en realiseer je een omzet van minimaal €50.000 per jaar? Dan kan je maximaal €250.000 lenen.

Bij KredietVooruit zijn de maandelijkse afloskosten afhankelijk van de hoogte van het geleende bedrag en de risico-inschatting van KredietVooruit. Verwacht gemiddeld een rente tussen 1,5 en 2 procent per maand.🏛Aanbieders voor zakelijk krediet

Bij een zakelijke lening staat het bedrag in één keer op je rekening. Een zakelijke lening is vooral geschikt voor grote eenmalige investeringen of uitgaven. Een zakelijk krediet werkt anders. Het bestaat uit een geldbedrag dat op een rekening voor je bedrijf beschikbaar wordt gesteld. Van dit bedrag kun je tot een bepaalde limiet opnemen. Het moment van opnemen en de hoogte van het bedrag bepaal je zelf. Je betaalt verder alleen rente over het opgenomen bedrag. Elke maand los je een deel af, dat weer beschikbaar komt voor opname als je het nodig hebt. Een zakelijk krediet is ideaal voor ondernemers die rekeningen moeten betalen, de voorraad moeten aanvullen of andere lopende kosten willen dekken. Zakelijk krediet wordt ook wel werkkapitaalfinanciering genoemd.


Zakelijke kredit via Floryn

Floryn biedt zakelijke kredieten aan in de vorm van een rekening courant krediet. Dat wil zeggen dat je flexibel geld opneemt en aflost wanneer je wilt. Het principe is te vergelijken met roodstaan op een betaalrekening. Het zakelijke krediet van Floryn is binnen een paar minuten online aan te vragen, door zes maanden aan zakelijke bankafschriften te uploaden. Vervolgens neemt een accountmanager contact met je op over de mogelijkheden. Elke week betaal je via automatische incasso een deel van het opgenomen bedrag in zes maanden terug. Extra terugbetalen kan altijd kosteloos.

Floryn verstrekt zakelijke kredieten van € 10.000 tot € 2 miljoen. Renterange: vanaf ca. 3,6* procent per jaar.


Zakelijke Krediet via Qredits

Ben je een startende of gevestigde ondernemer en heb je regelmatig wat extra geld nodig voor je bedrijf? Dan is het Qredits flexibel krediet misschien interessant. Dit kan helpen wanneer je wat extra liquiditeit nodig hebt. Een flexibel krediet van Qredits bestaat uit een geldbedrag van €5.000 tot €25.000. Deze limiet spreek je met Qredits af. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag/ Deze rente wordt per kwartaal in rekening wordt gebracht.

Renterange: je betaalt alleen rente over het daadwerkelijk opgenomen bedrag. Deze rente bedraagt 1 procent per maand, die eens per kwartaal in rekening wordt gebracht. De rente staat vast gedurende de gehele looptijd van het krediet. Extra kosten bedragen 0,25 procent van de limiet per kwartaal. De behandel- en administratiekosten zijn afhankelijk van de hoogte van het krediet.

Zakelijke Krediet via Kredietvooruit

KredietVooruit is een kredietverstrekker die vooral kijkt naar de huidige prestaties van een bedrijf. Op basis daarvan beoordeelt men hoeveel krediet een ondernemer kan krijgen. KredietVooruit biedt kortlopende kredieten en hanteert zeer soepele voorwaarden. De enige voorwaarde om direct over geld te beschikken, is dat je bedrijf langer dan één jaar bestaat. Terugbetalen gaat volledig via pinbetalingen in jouw onderneming. Je draagt gedurende de looptijd automatisch een percentage af.

Voorwaarden en renterange: de rente bij KredietVooruit is ongeveer 0,5 procent per maand. KredietVooruit stelt weinig eisen bij de aanvraag voor een krediet. Je onderneming moet wel minimaal één jaar of langer staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het aanvragen van een krediet verloopt eenvoudig online, waarna de aanvraag binnen 24 uur het krediet is via de website snel te doorlopen, waarna deze binnen 24 uur wordt beoordeeld.

Zakelijke Krediet via de Rabo

Ondernemers met een zakelijke rekening bij de Rabobank kunnen met een rekening courant krediet rood staan op je betaalrekening binnen de afgesproken limiet. Zo investeer je moeiteloos in je voorraad, inventaris, betaal je openstaande facturen of creëer je financiële ruimte wanneer je klanten jouw facturen (te) laat betalen.

Een krediet bij de Rabobank heeft een variabele rente. Over het deel van de kredietlimiet dat je daadwerkelijk gebruikt, betaal je de afgesproken rente, die is gebaseerd op de Euribor rente of de Rabo Basisrente. Daarnaast rekent de Rabobank een variabele opslag, die op elk moment kan veranderen. Gemiddeld liggen de kosten van een krediet bij de Rabobank tussen 1 en 12,5 procent.Zakelijke krediet met New 10

New10 verstrekt naast zakelijke leningen ook zakelijke kredieten. Bij een zakelijk krediet van New10 wordt een bepaald geldbedrag afgesproken en voor je klaargezet. Dit bedrag neem je vrij op. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Daarnaast wordt maandelijks 0,2 procent aan servicekosten over het totale kredietbedrag gerekend. Je lost elke maand een deel af, dat direct weer beschikbaar komt voor opname. Bij New10 combineer je een bedrijfskrediet eventueel met een zakelijke rekening.

Renterange bij New10 zakelijk krediet: je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Deze rente is een percentage tussen 2 en 7,3 procent, exclusief 0,2 procent servicekosten over het totale kredietbedrag. Je lost elke maand automatisch een deel af.🏛Aanbieders van Factoring

Aanbieders van Factoring

Bij factoring betaalt de factormaatschappij al je facturen. Op die manier beschik je altijd binnen 24 uur over het geld. Zo hoef je nooit te wachten op onbetaalde facturen en kan je bedrijf sneller groeien. Ook het risico op wanbetaling neemt de factormaatschappij over. De kosten van factoring bestaan over het algemeen uit een vast percentage per openstaande factuur.

Factoring bij ABC Finance

ABC finance is gespecialiseerd in factoring voor het mkb. Full service factoring is een van de meest populaire producten. Factoring biedt meer financieringsruimte en kostenbesparingen op de financiële administratie.

Factoring bij Svea Finance

Svea Finans biedt een goed alternatief voor een bankkrediet, speciaal voor mkb-ondernemers. Svea Finans koopt je facturen en betaalt deze binnen 24 uur uit. Ook geschikt voor zzp’ers.

Svea Finans is een erkend mkb-financier. Ook uit te proberen met de facturen van één klant, dus je hoeft niet direct al je facturen bij Svea Finans te laten betalen.


Factoring bij Flowfactoring

FlowFactoring is gespecialiseerd in het voorfinancieren van verzekerde vorderingen. FlowFactoring neemt alleen vorderingen over die verzekerd kunnen worden. FlowFactoring betaalt een door jezelf gekozen percentage van de factuur uit, maar dat dient wel tussen 50 en 100 procent te liggen.🏛Overzicht van alle aanbieders

Zakelijke leningen voor het mkb: Bridgefund, gemiddelde rente 1,3 tot 3,5 procent per maand. New10, gemiddelde rente 2,5 tot 9,7 procent per jaar. Swishfund, gemiddelde rente 1,5 tot 2,3 procent per maand.

Online aanbieders van zakelijke leningen: KredietVooruit, gemiddelde rente 1,50 tot 2 procent per maand. Swishfund, gemiddelde rente 1,5 tot 2,3 procent per maand.Qeld, gemiddelde rente/kosten ca. 4 procent per maand.

Zakelijke leningen voor bedrijfsmiddelen Qeld, gemiddelde rente/kosten ca. 4 procent per maand.Qredits, gemiddelde rente 7,75 tot 8,75 procent per jaar. CapitalBox, gemiddelde rente vanaf 2,95 procent per maand. KredietVooruit, gemiddelde rente 1,5 tot 2 procent per maand.

Zakelijk krediet Floryn, gemiddelde rente vanaf ca. 3,6 procent per jaar. Qredits flexibel krediet, gemiddelde rente 1 procent per maand. KredietVooruit, gemiddelde rente 1,5 tot 2 procent per maand. Rabobank rekening courant krediet, gemiddelde 1-maands Euriborrente New10 zakelijk krediet 2 tot 7,3 procent per jaar.

Factoring ABC finance gemiddelde vergoeding tot 6 procent over factuurbedrag. Svea Finans gemiddelde vergoeding tot 4 procent over factuurbedrag. FlowFactoring gemiddelde vergoeding tot 4 procent over factuurbedrag.