Help Mij
Help Mij
Logo Mijn Administratie Digitaal

Mijn Administratie Digitaal

Boekhouder, administratiekantoor
Nijkerkerveen, Gelderland
Volledige boekhoudingAdministratieAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieJaarrekeningJaarverslag

Laat uw administratie digitaliseren. Wij geloven in een digitale oplossing. Als digitaal administratiekantoor leveren wij landelijk professionele dienstverlening tegen scherpe tarieven. Wij verzorgen uw boekhouding en laten uw administratie digitaliseren. Dit bespaart tijd én geld!

Overzicht

Adres

Goldschmidtstraat 27, 3864HC Nijkerkerveen, Gelderland

Oprichtingsdatum

1-10-2022

KvK nummer

84002948

Branches

Zakelijke dienstverlening, Retail en e-commerce, Productie, Horeca, Handel, Gezondheidszorg, Bouw

Focus

ZZP-ers, MKB

Bedrijfsgrootte

3 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag08:30 - 17:30

Telefonisch bereikbaar
Werk online samen
met een boekhouder!
Nu 1 jaar gratis e-Boekhouden.nl
Meld Je Gratis Aan!

Btw- en kostenscan

Liever de boekhouding zelf bijhouden? Laat onze specialisten ieder kwartaal de boekhouding controleren voor extra zekerheid.

Vanaf € 79,00 p/kwartaal

Boekhouding VOF

Laat de boekhouding verzorgen door onze specialisten en focus volledig op de eigen onderneming. Wij werken volledig digitaal, dus altijd inzage in de financiën.

Vanaf € 79,00 p/maand

Boekhouding kleine B.V.

Laat de boekhouding verzorgen door onze specialisten en focus volledig op de eigen onderneming. Inclusief jaarrekening, aangifte vennootschapsbelasting en dga-salaris.

Vanaf € 159,00 p/maand

Jaarrekening

Wij kunnen ook alleen de jaarrekening inclusief bijbehorende documenten samenstellen. De vennootschapsbelasting pakken wij in combinatie mee voor € 225.

Vanaf € 650,00 p/jaar

Uitbesteden administratie

Het uitbesteden van de administratie is ideaal voor het kleine MKB: te groot om het zelf te doen en te klein om iemand in dienst te nemen. Vanaf 5 uur per maand.

€ 399,00 p/maand

Boekhouding ZZP

Laat de boekhouding verzorgen door onze specialisten en focus volledig op de eigen onderneming. Wij werken volledig digitaal, dus altijd inzage in de financiën.

Vanaf € 59,00 p/maand

Salarisadministratie

Te combineren met alle dienstverlening, voor het volledig verzorgen van de salarisadministratie (eerste 10 medewerkers € 5 toeslag)

€ 15,00 p/loonstrook

HR Services

Naast de salarisadministratie is het ook mogelijk om HR-diensten te verzorgen. Prijs per medewerker per maand, vanaf 10 medewerkers.

€ 10,00 p/loonstrook

Ondersteunde boekhoudsoftware

Deze lijst is geverifieerd