Book holder
Home
Blog
De Beste Rittenregistratie App (Test 2024)
Home
Blog
De Beste Rittenregistratie App (Test 2024)

De Beste Rittenregistratie App (Test 2024)

Gewijzigd, 19 oktober 2022
Gewijzigd, 19 oktober 2022

Wil je graag van een rittenregistratie app gebruik maken? Kies dan een goede rittenregistratie app. In deze gids vind je de beste apps. Geen tijd om het helemaal te lezen? Wij vinden Routevision de beste keuze op dit moment. ✔️ Expert review door Rogier Mulder. 

article-hero
Beste rittenregistratie apps
alt
Routevision
alt
Geavanceerde registratie
5/5
blue-tick
Speciaal voor ZZP en BV
blue-tick
Live tracking
blue-tick
Keurmerk Fiscusproof
Cartracker
alt
Verhoog de efficiency
4.5/5
blue-tick
Met Keurmerk
blue-tick
Tool voor fleetmanagement
blue-tick
Fleetmanagement
Fynch Mobility
alt
Professioneel
4.5/5
blue-tick
Automatisch loggen
blue-tick
Belonen
blue-tick
CO2 wetgeving compliant
Easyrit
alt
Eenvoudig in gebruik
4/5
blue-tick
Fleet ­Manager 2.0.
blue-tick
30 Dagen gratis
blue-tick
Veel functionaliteit
CTA
alt
Realtime als achteraf invoeren
4/5
blue-tick
Meerdere auto's
blue-tick
Automatisch adres herkenning
blue-tick
Google earth modus

Beste rittenregistratie apps

Het registreren van gereden kilometers is voor veel mensen aan de orde van de dag. Dit is bijvoorbeeld het geval bij werknemers; zij moeten de gereden kilometers kunnen verantwoorden richting hun werkgever. Ook veel ondernemers moeten de gereden kilometers nauwkeurig bijhouden.
 

De tijd dat je dit met pen en papier deed, ligt ver achter ons. De beste optie die je nu hebt, is een zogeheten rittenregistratie app. 

Dit is een app waarmee je makkelijk alle gereden kilometers bij kunt houden. Veelal hoef je dit niet eens handmatig te doen, aangezien deze apps zelf in staat zijn om de gereden kilometers automatisch te verwerken. Ideaal!
 

Een terechte vraag is wel voor welke rittenregistratie app je het beste kunt kiezen. 

Om het antwoord op die vraag te geven, hebben wij vele rittenregistratie apps uitgeprobeerd. Onze bevindingen, inclusief top 15, delen we graag met je in dit artikel.


 

🔥De 15 beste rittenregistratie apps

Wil je graag van een rittenregistratie app gebruik maken? Kies dan voor één van onderstaande rittenregistratie apps. Dit zijn, op volgorde, volgens ons de beste rittenregistratie apps van dit moment:
 

 1. RouteVision
 2. Fynch Smart Mobility
 3. Cartracker
 4. Easyrit
 5. CTA Rit Registratie
 6. RitMeter
 7. Track Assistant
 8. AlphaGuide
 9. RouteReg
 10. My GPS Tracker
 11. TimeChimp
 12. FleetGO
 13. Fleet Complete
 14. Gekko
 15. DigiBTW
   

Ben je verplicht om een rittenregistratie bij te houden?

Dit hangt volledig van de situatie af. Heb je als ondernemer een auto die je alléén voor zakelijk gebruik inzet? Dan moet je aan kunnen tonen dat je je auto inderdaad niet voor privé gebruik inzet. Dit doe je door een sluitende rittenregistratie bij te houden.
 

Dit is ook het geval als je als werknemer een auto van de zaak hebt. Indien je hier privé gebruik van maakt, moet je hier bijtelling over betalen. Wil je echter voorkomen dat je bijtelling moet betalen? Dan moet je altijd de gereden kilometers registreren, waarmee je aan kunt tonen dat je de auto níet voor privé gebruik inzet.
 

Met andere woorden: het is cruciaal om een goede rittenregistratie bij te houden. Wat ons betreft doe je dit het beste met de apps die we in dit artikel graag uitgebreid bespreken.


 

De beste rittenregistratie apps nader uitgelicht

Bovenstaande 15 apps zijn volgens ons de beste rittenregistratie apps van dit moment. Dat we bij deze 15 apps uitgekomen zijn, is niet zonder reden. Nee, deze apps hebben een bewezen werking, bieden unieke voordelen en zijn ook nog betaalbaar.

 

Per app voorzien we je hieronder graag van alle relevante informatie. Neem onze korte reviews door en verdiep je daarmee goed in het aanbod van de rittenregistratie apps.

 1. RouteVision

 • Beschikbaarop: iOS, Android
 • Kosten: Vanaf €3,75 per licentie per maand (tijdelijke actie)
 • Vervoersmiddelen: Alle vervoersmiddelen
 • Type registratie: Volledig automatisch

 


 

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar het registreren van gereden ritten? Dan kies je het beste voor de rittenregistratie app van RouteVision. 

Met deze app kun je dagelijks alle gereden ritten automatisch registreren en verwerken. De gehele administratie die RouteVision opbouwt, voldoet volledig aan de wensen/eisen van de Belastingdienst.


Belangrijk voordeel is dat dit rittenregistratiesysteem met een black box werkt. Deze box wordt in de auto gemonteerd, waarna je nergens meer omkijken naar hebt. 

Het installeren van deze box duurt overigens slechts 15 minuten. Met dank aan de deskundige monteurs van RouteVision.
 

De rittenregistratie app van RouteVision is bovendien voor veel bedrijven geschikt. Wil je alleen je eigen gereden kilometers registreren? 

Dat is mogelijk met deze app. Sta je aan het roer van een groot wagenpark? Ook dan kun je prima kiezen voor de rittenregistratie app van RouteVision. 
 

Ook is het ideaal dat deze app direct allemaal rapportages voor je uitdraait. Je krijgt dagelijks de beschikking over statistieken; deze kun je vervolgens uitlezen en analyseren. Aan de hand daarvan optimaliseer je je wagenpark en bijkomende kosten.
 

Nóg een belangrijk voordeel: dit is één van de goedkoopste rittenregistratie apps van het moment. 

Voordat je aan de slag gaat, kun je via de website van RouteVision een offerte opvragen of zelf je actieprijs berekenen. Met deze app is het registreren van gereden ritten in ieder geval onwijs simpel.

 1. Fynch Smart Mobility

 • Beschikbaarop: iOS, Android
 • Kosten: Vanaf €4,50 per licentie per maand
 • Vervoersmiddelen: Alle vervoersmiddelen (automatisch geregistreerd)
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch, semiautomatisch


 

Het registreren van je ritten doe je op een ideale manier met de app van Fynch. Eén van de hoogtepunten van deze app is dat je uit drie modi kunt kiezen. Je kunt de ritten handmatig registreren, volledig automatisch laten registreren of semiautomatisch laten registreren. Dat je deze mogelijkheid hebt, zie je bij weinig andere rittenregistratie apps.
 

Wat ook super is, is dat dat deze app niet alleen voor auto’s geschikt is. Ook als je de app voor andere vervoersmiddelen in wilt zetten, is dit mogelijk. De app herkent ook nog eens zelf het betreffende vervoersmiddel. Het bedienen van de app is ook een eitje. De app is overzichtelijk, spreekt voor zich en is onwijs fijn in gebruik.

 

Verder is deze app ook ideaal als werkgever. Als werkgever krijg je namelijk inzicht in het reisgedrag van je werknemers. Deze informatie wordt volledig geanonimiseerd verkregen en verwerkt, zodat je een duidelijk beeld van de mobiliteit van je werknemers krijgt. Aan de hand van die gegevens kun je gericht sturen op bijvoorbeeld CO2 uitstoot.

 

Wat ons ook aanspreekt, is het kostenplaatje. Voor deze app betaal je per gebruiker namelijk 4,50 euro per maand. Dit is echter wel de vanaf prijs; je hebt bij Fynch de keuze uit meerdere pakketten.

 1. Cartracker

 • Beschikbaar op: iOS, Android
 • Kosten: Vanaf €5,- per auto per maand (excl. hardware / inbouwkosten)
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Typeregistratie: Volledig automatisch


 

 

Wil je als ondernemer graag je eigen ritten registreren? Of wil je de ritten van je werknemers registreren? Beide is mogelijk met Cartracker. Dit is volgens ons vooral de beste rittenregistratie apps voor grote wagenparken.

 

Met deze app kun je namelijk gericht met fleetmanagement aan de slag gaan. In het dashboard zie je dankzij het track & trace systeem waar al je werknemers zich bevinden. Ook krijg je vanuit dit dashboard handige rapportages aangeleverd, waarmee je meer inzicht in je wagenpark krijgt.

 

Vervolgens kun je aansturen op zuinigheid, veiligheid, duurzaamheid en doelmatigheid. En ondertussen worden alle kilometers tot in detail geregistreerd. Dit gebeurt aan de hand van een speciaal systeem, waardoor niemand hier omkijken naar hebt. Overigens gebeurt dit volledig automatisch. Je kunt dus niet, zoals bij Fynch, handmatig de gereden ritten registreren.
 

Komen je werknemers vaak in gebieden waar het betaald parkeren is? Dan zorgt de app van Cartracker ervoor dat de parkeeractie direct gestart wordt. Op het moment dat je werknemer wegrijdt, wordt de parkeeractie ook weer gestopt. Je voorkomt hiermee dat je onnodig veel geld kwijt bent.


 

 1. Easyrit

 • Beschikbaar op: iOS, Android
 • Kosten: Vanaf €24,- per kwartaal (excl. BTW)
 • Vervoersmiddelen: Alle vervoersmiddelen (handmatig wisselen)
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch


 

Vind je het belangrijk om alle touwtjes in eigen handen te houden? En vertrouw je bijvoorbeeld nog niet zo op de moderne technologieën? Dan sluit de app van Easyrit mogelijk perfect op je wensen aan. Zoals de naam van deze app al doet vermoeden, werkt de app bijzonder makkelijk.


 

Dit klopt. Het is bijvoorbeeld handmatig mogelijk om je ritten te registreren. Dit kun je realtime doen, maar kun je ook nog achteraf doen. Heb je hier liever niks mee van doen? Dan kies je van de volledig automatische functie van de app.


 

Wat fijn is, is dat je de gereden ritten ook naar een Excel-bestand kunt exporteren. Hiermee heb je in één keer alle gereden ritten in een bepaalde periode in één bestand staan. En het is ook nog mogelijk om periodiek een rapportage naar je op te laten sturen. Met die rapportage krijg je meer inzicht in je rijgedrag.


 

Zoals je mogelijk al merkt, is Easyrit met name geschikt voor de individuele gebruiker. Het bedrijf biedt ook een Fleet Manager 2.0 functie aan, maar die valt buiten de basisfunctionaliteiten en –prijs van de Easyrit app.


 

 1. CTA Rit Registratie

 • Beschikbaar op: Android
 • Kosten: Vanaf €3,99 (eenmalig)
 • Vervoersmiddelen: Alle vervoersmiddelen (handmatig wisselen)
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch


 

Heb je een smartphone van Android? En wil je je maandelijkse kosten zo laag mogelijk houden? Dan sluit de app van CTA Rit Registratie op je wensen aan. Deze app is alleen voor Android smartphones geschikt en kots slechts 3,99 euro per maand. Het is hiermee één van de goedkoopste apps uit deze top 15.


 

Met name als je een ZZP’er bent, is dit een ideale app. Met de app hou je namelijk makkelijk alle gereden kilometers voor één auto bij. Dit doe je voordelig, doe je snel en doe je met enkele handige functies. Zo is het mogelijk om automatisch de gereden ritten te back-uppen of om de app aan je Dropbox te koppelen.


 

Houd er wel rekening mee dat dit een vrij basic app is. Zo is ‘ie dus niet geschikt voor Apple smartphones. En dit is ook geen app die geschikt is voor grotere wagenparken.


 

 1. RitMeter

 • Beschikbaar op: iOS, Android
 • Kosten: Vanaf €2,23 per maand
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Type registratie: Handmatig


 

Vind je het erg belangrijk om op kosten te sturen? En wil je graag een app die je helemaal handmatig moet bedienen? Dan is de app van RitMeter voor jou ontwikkeld. Deze app stelt je in staat om elke rit handmatig te registreren.


 

Dit doe je door voordat je vertrekt de app aan te zetten. Ben je op je eindbestemming aangekomen? Dan sluit je de app weer af, waardoor de app precies weet wat de gereden afstand is. Dit wordt netjes verwerkt en ééns in de maand krijg je automatisch een rapportage van je ritten toegestuurd.


 

Belangrijk voordeel is dat deze app volledig werkt op basis van de GPS van je telefoon. Dit is nauwkeurig en betekent dat je niet in andere apparatuur hoeft te investeren. Het prijskaartje is uiteraard ook interessant, zéker omdat de eerste 6 weken volledig gratis zijn.


 

 1. Track Assistant

 • Beschikbaar op: iOS, Android
 • Kosten: Vanaf €5,- per maand
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch, semiautomatisch


 

Dat een rittenregistratie app erg handig kan zijn, bewijst de app van Track Assistant. Naar onze mening is dit één van de meest gebruiksvriendelijke apps van dit moment. Dit komt onder meer door het duidelijke dashboard, de makkelijke werking en de vele mogelijkheden.


 

Je kunt bij deze app kiezen uit meerdere modi. Wil je handmatig je ritten registreren? Dat is mogelijk. Wil je de ritten automatisch laten registreren? Dat is mogelijk als je een Android smartphone hebt. Zodra je instapt, registreert de app op je Android smartphone direct de beginstand van je auto. Zodra je weer uitstapt, registreert de app ook weer de eindstand op dat moment.


 

Heb je een iPhone? Dan heb je voor deze automatische functie een iBeacon nodig. Dit betekent dat je extra moet investeren om het uiterste uit deze app te halen. Jammer, maar het is helaas niet anders.


 

 1. AlphaGuide

 • Beschikbaar op: iOS, Android
 • Kosten: Gratis
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Type registratie: Handmatig


 

De app van AlphaGuide is speciaal ontwikkeld voor leaserijders van Alphabet. Met deze gratis app is het mogelijk om ritten te registreren, maar ook om andere taken uit te voeren.


 

Zo kun je via deze app declaraties indienen, boetes betalen en een eventuele schade melden. Verder krijg je via deze app ook nog inzicht in je leasecontract. Voor leaserijders van Alphabet is dit dan ook een ideale app.


 

Wat wel minder is, is dat je elke rit handmatig moet registreren. Alphabet had beter ook een automatische functie aan de app toe kunnen voegen. Besef in ieder geval ook goed dat deze app dus lang niet voor iedereen geschikt is!


 

 1. RouteReg

 • Beschikbaar op: iOS
 • Kosten: €6,99 (eenmalig)
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch


 

Speciaal voor Apple smartphones is de handige app van RouteReg ontwikkeld. Voor deze app betaal je eenmalig 6,99 euro, waarna je het gebruik geheel gratis is.


 

Met deze app kun je de nodige kanten op. Je kunt namelijk handmatig de ritten registreren, maar  je kunt dit ook overlaten aan de app zelf. Indien je voor de automatische functie kiest, maakt de app gebruik van de GPS-functie van je smartphone. 


 

Wat ons bij deze app vooral opviel, was het duidelijke dashboard. Op dit dashboard zie je direct wat je reisgedrag is, wat je gereden kilometers zijn en andere belangrijke informatie. Wel is het jammer dat de app alléén voor iOS geschikt is.


 

 1. My GPS Tracker

 • Beschikbaar op: Windows, MacOS
 • Kosten: Vanaf €35,75 per voertuig per maand (excl. min. €99,- inbouwkosten)
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Type registratie: Volledig automatisch


 

Met My GPS Tracker spelen we eigenlijk een beetje vals. Dit is namelijk geen app die je op je mobiel moet installeren, maar is een systeem dat je op je pc kunt gebruiken.


 

Om van deze app gebruik te maken, heb je een speciale tracker nodig. Deze tracker leg je in de auto(‘s), waarna de tracker alle gereden kilometers registreert. En deze kilometers komen direct in het systeem van My GPS Tracker terecht.


 

Belangrijk voordeel is dat dit systeem voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. Ook is het fijn dat je maandelijks automatisch rapportages opgestuurd krijgt. Met name als je een groter wagenpark hebt, stelt dit je in staat om gericht je wagenpark aan te sturen. Met deze app hoef je geen enkele rit handmatig te registreren; dit wordt allemaal automatisch voor je gedaan.


 

 1. TimeChimp

 • Beschikbaar op: iOS, Android
 • Kosten: Vanaf €10,- per gebruiker per maand
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch


 

Ben je op zoek naar méér dan alleen een rittenregistratie app? Dan is de app van TimeChimp mogelijk interessant voor je. Deze app is namelijk in de basis bedoeld als urenregistratieplatform. Maar, je kunt deze app ook inzetten voor het registreren van de gereden kilometers.


 

Belangrijk voordeel is dat deze app volledig automatisch werkt. Je hoeft de ritten dus niet handmatig bij te houden, maar hier kun je eventueel wel voor kiezen. Verder is het fijn dat deze app nog veel meer mogelijkheden biedt. Zo kun je de app ook gebruiken voor HRM functies, voor projectmanagement en voor het registreren van gewerkte uren.


 

TimeChimp is in staat om automatisch adressen en afstanden te registreren. Dit is te danken aan de connectie met Trips in het Cloud en Google Maps. Al met al biedt deze rittenregistratie app oprecht veel mogelijkheden.


 

 1. FleetGO

 • Beschikbaar op: iOS, Android
 • Kosten: Vanaf €7,- per voertuig per maand (excl. installatiekosten)
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch, semiautomatisch


 

Om van deze app gebruik te kunnen maken, heb je in de app een FleetGO black box nodig. Nadat deze black box geïnstalleerd is, houdt deze box alle gereden kilometers nauwkeurig bij. Deze kilometers komen in de app te staan, waardoor je in principe zelf niks bij hoeft te houden.


 

Doordat dit systeem op GPS werkt, zijn de afstanden erg nauwkeurig. Dit is één van de redenen waarom deze app voor grotere wagenparken geschikt is. Je krijgt hiermee namelijk goed inzicht in het wagenpark. Ook is het via deze app mogelijk om te communiceren, handig als je bijvoorbeeld in direct contact met je chauffeurs wil staan/blijven.


 

 1. Fleet Complete

 • Beschikbaar op: Windows, MacOS
 • Kosten: Op basis van aanvraag 
 • Vervoersmiddelen: Gemotoriseerde voertuigen
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch


 

Wil je geen app die op je mobiel werkt, maar die op je pc werkt? Dan is Fleet Complete één van de beste opties. Dit systeem kun je op elke pc installeren, waarna je volledig inzicht in het wagenpark krijgt. Voordat dit mogelijk is, moet je wel alle voertuigen in het systeem registreren. Hiervoor moet in de voertuigen wel een GPS systeem aanwezig is.


 

Belangrijk voordeel is dat deze app volledig automatisch werkt. Je hebt nergens omkijken naar, terwijl je wel onwijs veel informatie voorgeschoteld krijgt. Zeker als het om een groter wagenpark gaat, is deze computer app erg interessant.


 

 1. Gekko

 • Beschikbaar op: iOS, Android
 • Kosten: Gratis voor individuele ondernemers (gelimiteerde features) / €12,- voor een bedrijfsprofiel (+5 EUR per extra gebruiker)
 • Vervoersmiddelen: Alle vervoersmiddelen 
 • Type registratie: Handmatig, volledig automatisch, semiautomatisch
   

Simpel online je administratie bijhouden. Dat is mogelijk met de uitgebreide app van Gekko. En met deze goede app is het ook nog eens mogelijk om alle gereden ritten bij te houden. Dit kun je automatisch laten doen, met dank aan de GPS tracking. Je kunt de ritten echter ook handmatig registreren.
 

Belangrijk voordeel is dat je met Gekko veel meer kanten op kunt. Je kunt met de app namelijk ook je volledige boekhouding bijhouden. De ritten die je voor je klanten rijdt, kun je hierdoor ook direct verwerken in de komende facturen. Tevens is deze app geschikt voor alternatieve vervoersmiddelen, zoals de fiets of het OV.

 


 

 1. DigiBTW

 • Beschikbaar op: Microsoft, MacOS
 • Kosten: €10,- per maand (€8,33 bij jaarlijkse betaling)
 • Vervoersmiddelen: Alle vervoersmiddelen 
 • Type registratie: Handmatig
   

 

Het programma van DigiBTW is in de basis een boekhoudprogramma voor ZZP’ers. Dit programma is echter dusdanig uitgebreid dat het ook over een rittenregistratie systeem beschikt. Met name voor ZZP’ers is dit zodoende een hele interessante rittenregistratie app.
 

Wel is het goed om te weten dat de app niet speciaal voor de rittenregistratie ontwikkeld is. Dit merk je bijvoorbeeld aan het feit dat je de ritten handmatig moet registreren.

🤔Rittenregistratie app uitkiezen: waar moet je op letten?

Voor welke van bovenstaande rittenregistratie apps kun je nou het beste kiezen? Dat is van je situatie, wensen en budget afhankelijk. Om tot de juiste keuze te komen, zou je daarom goed op onderstaande punten moeten letten.
 

Individueel gebruik of compleet wagenpark?
Allereerst moet je bepalen waar je de app voor wilt gebruiken:


 

 • Individueel gebruik. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld ondernemers die alleen hun gereden kilometers willen registreren.
 • Compleet wagenpark. Als je een compleet wagenpark hebt, kies je het beste voor een uitgebreide rittenregistratie app. Een app waarmee je niet alleen inzicht in de kilometers krijgt, maar ook in bijvoorbeeld de routes en CO2 uitstoot. Je bent hiermee in staat om gericht je wagenpark aan te sturen.


 

Ga ook goed na hóe de app precies werkt. Werkt de app op basis van de GPS functie van je smartphone? Of heb je voor de app een speciaal GPS systeem in de auto nodig? Met name als je een groter wagenpark hebt, zou je in alle auto’s een speciaal systeem in moeten laten bouwen.
 

Type registratie

Ten tweede moet je goed naar het type registratie kijken. De meeste apps werken volledig automatisch. Dit betekent dat de app het moment herkent waarop je in de auto stapt. De kilometerstand wordt op dat moment geregistreerd, waarna de route ook geregistreerd wordt. Op het moment dat je je auto uitstapt, registreert de app ook weer de eindstand van je auto op dat moment. 
 

Je kunt echter ook voor een handmatige registratie kiezen. Dit vraagt om het nodige handwerk, maar je houdt hiermee wel alle touwtjes in eigen handen. Het is aan jou om te bepalen waar je voorkeur precies naar uitgaat.
 

Vervoersmiddelen

Ten derde moet je goed kijken naar je exacte situatie. Wil je de rittenregistratie app alleen voor je auto inzetten? Of wil je met de app ook kilometers op andere voertuigen kunnen registreren? Bij de beste apps is het zo dat je de kilometers op/van meerdere soorten vervoersmiddelen kunt registreren.
 

Compatibiliteit

Ten vierde moet je goed naar de compatibiliteit te kijken. Is de app bijvoorbeeld geschikt voor zowel iOS als Android smartphones? Of is de app geschikt voor slechts één van deze besturingssystemen? 
 

Ga ook goed na of het wel om een mobiele app gaat. In bovenstaande top 15 staan namelijk ook twee apps die je op je computer moet installeren. Dit zijn dus géén mobiele apps, waardoor de gehele werking significant anders is.
 

Gebruiksvriendelijkheid

Ten vijfde is het belangrijk om naar de gebruiksvriendelijkheid te kijken. Dit doe je bijvoorbeeld door van de gratis proefperiode van de rittenregistratie apps gebruik te maken. 
 

Ook zou je goed moeten kijken naar het dashboard, de snelheid van de app én de ervaringen van andere gebruikers. Op het moment dat je de app in de App Store gaat downloaden, staan hier ongetwijfeld reviews bij. Neem deze zeker even door.
 

Waar hecht je waarde aan?
Als zesde moet je goed naar je eigen voorkeuren kijken. Waar hecht je precies waarde aan? Wil je bijvoorbeeld dat de rittenregistratie app over nog meer mogelijkheden beschikt? Of wil je automatisch rapportages voorgeschoteld zijn? Zet je wensen goed op een rijtje, zodat je op basis van je wensen een goed vergelijk kunt maken.
 

Kosten

Tot slot zou je goed naar de kosten moeten kijken. Het gaat hierbij onder meer om de maandelijkse kosten voor de app. Let hierbij niet alleen op het bedrag, maar ook op de geldigheid van het bedrag. Gaat het bijvoorbeeld om een eenmalig bedrag? Of moet je per gebruiker per maand een bepaald bedrag aftikken?
 

En let ook goed op de bijkomende kosten. Heb je voor de app bijvoorbeeld een black box of GPS systeem in de auto nodig? Dan vraagt dat uiteraard ook om een extra investering. Zeker als je een groot wagenpark hebt, loopt een dergelijke investering behoorlijk fors op. Dit is de moeite, wat ons betreft, zeker waard. Met een goede rittenregistratie app geniet je namelijk van onwijs veel voordelen. Als werknemer, als werkgever én als ondernemer!

 

Vind je deze informatie nuttig?
Samenvatting
De 15 Apps
Routevision Review
Fynch Review
Cartracker Review
Waarop selecteren
0
0
Dienst
Welke dienst zoek je?