Help Mij
Help Mij
Aantal boekhouders en accountants in de retail en e-commerce gevonden: 1.725

1.725 Boekhouders gevonden

Sorteer op
Filters:Retail en e-commerceWis alle filters

Laat uw administratie digitaliseren. Wij geloven in een digitale oplossing. Als digitaal administratiekantoor leveren wij landelijk professionele dienstverlening tegen scherpe tarieven. Wij verzorgen uw boekhouding en laten uw administratie digitaliseren. Dit bespaart tijd én geld!

Het administratiekantoor Van Velzen accountants & adviseurs is een accountant en geregistreerd onder KvK nummer .

Deze accountant is actief in Noord-Brabant en is gevestigd in Teteringen op Adriaan Oomenstraat 49.

Werkt met:Exact Exact

Bloemsma + Faassen is gevestigd in Assen op Stationsstraat 29. De accountant Bloemsma + Faassen heeft tot medewerkers en is actief in Drenthe.

Van der Gaag Boekhouding is gevestigd in Vlaardingen op Louise de Colignylaan 34. De boekhouder Van der Gaag Boekhouding heeft 1 medewerker en is actief in Zuid-Holland.

Werkt met:Exact Exact

Decente is gevestigd in Voorhout op Herenstraat 3. De boekhouder Decente heeft 1 medewerker en is actief in Zuid-Holland.

Werkt met:Exact Exact

Administratiekantoor Vast & Zeker B.V. is gevestigd in Den Haag op Hildo Kroplaan 35. De boekhouder Administratiekantoor Vast & Zeker B.V. heeft 1 medewerker en is actief in Zuid-Holland.

Werkt met:Exact Exact

Het administratiekantoor AaaBee Accountants B.V. is een accountant en geregistreerd onder KvK nummer .

Het administratiekantoor Bentacera B.V. is een accountant en geregistreerd onder KvK nummer .

Werkt met:Yuki Yuki

Deze accountant is gevestigd in Groningen op Grondzijl 14. De accountant heeft tot medewerkers en is actief in Groningen.

Toon meer

Boekhouder in de retail en e-commerce

Jouw retail en e-commerce bedrijf groeit! De producten vliegen de deur uit en je ziet jouw inkomsten groeien. Al dit succes brengt ook een andere zorg met zich mee. Het is namelijk belangrijk om jouw boekhouding op orde te houden. Maar hoe doe je dat als als jouw tijd verdwijnt in het runnen van de onderneming? Daarnaast ontbreekt het je aan de kennis.

Dat terwijl het correct organiseren van de administratie bijdraagt aan de groei van jouw e-commerce bedrijf. Een boekhouder in de retail en e-commerce helpt je daarbij. Deze accountancy zijn gespecialiseerd in jouw branche. Ze weten precies aan welke verplichtingen en wetgevingen je moet voldoen en met welke uitdagingen je rekening moet houden. Zoals de jaaropgaven en de btw-aangifte binnen de retail en e-commerce branche.

De boekhouding uitbesteden aan een ervaren boekhouder is dan een prima keuze. Zeker wanneer je niet de tijd kunt vinden om je boekhouding bij te houden. Als ondernemer binnen de retail- en ecommerce ontbreekt het je vaak ook aan de expertise om de financiën goed te kunnen beheren. Laat staan wanneer je jouw bedrijf wilt uitbreiden. Daarnaast vind je het bijhouden van de administratie ook niet één van de leukste taken van het ondernemerschap.

Boekhouders gespecialiseerd in de retail en e-commerce

Waarom je als ondernemer zou moeten kiezen voor een boekhouder met ervaring in de retail en e-commerce? Omdat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daarnaast heb je binnen de e-commerce te maken met heel veel verschillende mutaties. Bijvoorbeeld als je nadenkt over de transport- en verpakkingskosten.

Ook de bestellingen en de retouren moeten worden opgenomen in de boekhouding. Verkoopt jouw webshop of retail winkel ook naar het buitenland? Dan moet je als ondernemer ook rekening houden met andere belastingregels. Bijvoorbeeld als je producten verkoopt via Amazon of een andere buitenlands e-commerce platform. Uiteraard heeft dit ook invloed op de btw-aangiften die je in Nederland moet doen.

De nieuwe Unieregeling voor de e-commerce branche is nog iets om rekening mee te houden als ondernemer. Deze nieuwe regel geldt per juli 2021. Voor bedrijfseigenaar binnen de EU zijn de btw regels veranderd. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden dat er géén btw-vrijstelling geldt als je artikelen tot en met € 22 invoert. Ook is er 1 drempelbedrag ingesteld voor het btw tarief. In sommige gevallen mag je gebruik maken van de Unieregeling. Je hoeft dan geen aangifte te doen binnen het EU land waaraan je levert.

Een boekhouder die ervaring heeft in de retail en e-commerce branche, weet wanneer deze regels voor jouw bedrijf gelden. Daarnaast weten ze ook hoe ze gebruik kunnen maken van het éénloketsysteem van de Belastingdienst. Dat bespaart je een hoop tijd én geld. Natuurlijk zijn er nog meer redenen om de administratie over te laten aan een boekhouder.

1. De boekhouder kent jouw e-commerce bedrijf

Des te minder tijd je besteedt aan het bijspijkeren van jouw boekhouder, des te meer tijd en geld je kunt besparen. Een gespecialiseerde retail en e-commerce boekhouder begrijpt wat er moet gebeuren. Zoals het omgaan met retourbetalingen of hoe je de inkomsten uit meerdere verkoopkanalen op elkaar kunt afstemmen.

2. Tijd en geld besparen

Een gespecialiseerde boekhouder in de retail en e-commerce is ervaren in de administratieve werkzaamheden die verbonden zijn aan de e-commerce branche. Daardoor doen ze hun werk niet alleen snel, maar ook correct en efficiënt. Dit bespaart je tijd, maar ook kosten. Bijvoorbeeld omdat je dure boetes en aanslagen kunt voorkomen.

Als je jouw administratie uitbesteed aan een ervaren boekhouder in de retail en e-commerce, kun je ook veel geld besparen. In veel gevallen levert het je zelfs geld op. Deze boekhouders weten aan welke belastingregels je moet voldoen. Ze weten ook hoe je de juiste btw-regeling kiest en hoe je belasting-efficiënt te werk kunt gaan.

4. Sneller groeien met een goede boekhouder

De ervaring van een e-commerce en retail boekhouder voorziet jouw ook van de adviezen die je nog hebt. Bijvoorbeeld bij het opschalen van je bedrijf, het doen van investeringen of internationale verkopen. Een boekhouder in de retail en e-commerce branche kan je adviseren op verschillende vlakken. Van de meest succesvolle strategieën en verkoopkanalen tot aan de fiscale regelingen en verschillende belastingaangiftes.

Starten als ondernemer in de retail en e-commerce?

Wil je starten als ondernemer in de e-commerce branche? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Veel van deze zaken kun je vooraf al regelen. Je moet namelijk een marktonderzoek doen maar ook jouw bedrijfsmodel kiezen. Naast het schrijven een bedrijfsplan, moet je jouw e-commerce bedrijf registreren én een webshop bouwen.

Ook het kiezen van een boekhouder met ervaring in de retail en e-commerce branche hoort bij een goede voorbereiding. Zo weet je zeker dat jouw bedrijf een vliegende start kent en je geen belangrijke fiscale regels of richtlijnen over het hoofd ziet. Via ons platform vind je snel een accountant of boekhouder die bij je past en jouw retail en e-commerce bedrijf begrijpt.