Book holder
Home
Blog
(Update) De Laatste Ontwikkelingen in Boekhoudsoftware
Home
Blog
(Update) De Laatste Ontwikkelingen in Boekhoudsoftware

(Update) De Laatste Ontwikkelingen in Boekhoudsoftware

Rogier Mulder
Gewijzigd, 18 januari 2024
Door Rogier Mulder
Gewijzigd, 18 januari 2024

🌐 Bij Boekhouder.nl houden we je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en updates in de wereld van boekhoudprogramma's. Voor een diepgaande analyse en vergelijking, verwijs ik je graag naar onze gids voor het beste boekhoudprogramma voor zzp'ers.

Nieuw bij Visma
 

  • Directe Weergave van Betalingsvoorwaarden: Een aanzienlijke verbetering in Visma's verkoopfacturen is de zichtbaarheid van betalingsvoorwaarden, ingevoerd op 16 januari 2024. Dit maakt het dagelijks gebruik van het programma een stuk overzichtelijker en gebruiksvriendelijker.
  • Vereenvoudiging bij Creditfacturen: Op 17 januari 2024 rolde Visma een update uit die het proces rondom creditfacturen efficiënter maakt, door het elimineren van onnodige correctieboekingen.
     

Updates van Moneybird
 

  • Efficiënter Beheer van Oude Transacties: Moneybird introduceerde op 15 januari 2024 een feature waarmee gebruikers oude, onverwerkte transacties kunnen negeren. Deze functionaliteit is ideaal voor ondernemers die overstappen naar Moneybird voor hun complete boekhouding.
     

Aankondigingen van Rompslomp

  • Nieuwe Abonnementsmodellen: Rompslomp werkt aan een update van hun abonnementsmodellen. Hoewel de lancering van de 'Starter' en 'Basic' pakketten enige vertraging heeft, verzekert Rompslomp dat deze binnenkort beschikbaar zullen zijn.
     

Voor meer details en hulp bij het kiezen van het juiste boekhoudprogramma voor jouw specifieke situatie als zzp'er, kun je terecht in onze uitgebreide gids. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.

Vind je deze informatie nuttig?
0
0
Dienst
Welke dienst zoek je?