Book holder
Home
Blog
Telefoonservice uitbesteden? Vind de beste Telefoonservice
Home
Blog
Telefoonservice uitbesteden? Vind de beste Telefoonservice

Telefoonservice uitbesteden? Vind de beste Telefoonservice

Jort Kuipers
Gewijzigd, 11 september 2023
Door Jort Kuipers
Gewijzigd, 11 september 2023

☎️ Altijd bereikbaar zijn maar niet de lasten van een vaste medewerker? Dan kies je voor een professionele telefoonservice. Met een telefoonservice (ook wel antwoordservice) is je bedrijf bereikbaar wanneer jij dat wilt. In deze gids helpen wij jou bij het kiezen van de beste telefoonservice. 

article-hero
Telefoonservice uitbesteden
BizziPhone
alt
#1 Aanbieder
5/5
blue-tick
Eigen telefoniste
blue-tick
Review 9,6
blue-tick
30 dagen gratis
AT
alt
Snelle antwoordservice
5/5
blue-tick
Snel opgenomen
blue-tick
v/a €1,47 per gesprek
blue-tick
30 dagen gratis
Interswitch
alt
Professionele oplossing
4.5/5
blue-tick
24/7 oplossing
blue-tick
Koppeling crm
blue-tick
Branche kennis
Goedemorgen G
alt
Altijd opzegbaar
4/5
blue-tick
v/a €4,95
blue-tick
Gesprek opname
blue-tick
Met telefoonnummer
Pricon
alt
Vakkundig
4/5
blue-tick
24/7
blue-tick
v/a 25 p/m
blue-tick
Ervaren telefonistes

📙De Ultieme Gids over Telefoonservices in Nederland

 

Een professionele uitstraling, solide klantrelaties, en nooit meer een essentieel telefoontje missen? Dat is precies wat een telefoonservice voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bedenk je dit scenario: Een klant belt en krijgt altijd, ongeacht het tijdstip, een échte persoon aan de lijn. Het is professioneel en toont dat je altijd bereikbaar bent.

Maar met zoveel providers op de markt, hoe kies je dan de ideale telefoonservice die past bij jouw specifieke wensen? Opties zoals tweetalige medewerkers, op maat gemaakte scripts en diensten buiten kantooruren kunnen cruciaal zijn.

Laten we samen duiken in de wereld van telefoondiensten. Na uitvoerig onderzoek presenteren wij je de top 5 beste telefoonservice providers, en voor wie ze het meest geschikt zijn.
💁 Vergelijking Telefoonservices

 

 

BedrijfPrijs (vanaf)Pakketten / DienstenFocus Groep
BizziPhone€9,99/maandLite, ProfessionalAlle bedrijven, met nadruk op altijd bereikbaar zijn
AT€9,97/per maandFlexibel, zorgeloosStartups, snel altijd bereikbaar
Interswitch€39,95Flex, Volume, SMS-, Email- & Chatservice, MaatwerkBedrijven van alle groottes, ervaren partner
Antwoordservice NederlandNiet vermeldTelefoondienst, Maatwerk, Externe Receptie etc.Bedrijven van alle groottes, uitbreiding van uw merk
Goedemorgen Goedemiddag€4,95/maandZZP, MKB, PROZZP'ers tot grote bedrijven, partner in communicatie
Pricon€25,-/maandNiet specifiek genoemdBedrijven van alle groottes, prijs & kwaliteit
 

Toelichtingen:

 • BizziPhone: Biedt een 30 dagen gratis proefperiode en de focus ligt op het altijd bereikbaar zijn. De prijs voor het Lite pakket is €9,99/maand en voor het Professional pakket €29,99/maand. Persoonlijke telefoniste, 30 dagen gratis en dagelijks opzegbaar
 • AT: 30 dagen gratis en dagelijks opzegbaar en met zorgeloos: 65 gesprekken inclusief, 30 dagen gratis en dagelijks opzegbaar
 • Interswitch: Heeft 40 jaar ervaring en biedt 24/7 bereikbaarheid. De prijzen voor de pakketten beginnen vanaf €39,95, €144,95 en €89,95 respectievelijk.
 • Antwoordservice Nederland: Met meer dan 30 jaar ervaring biedt het bedrijf een breed scala aan diensten. De tarieven worden niet direct vermeld, maar offertes op maat worden aangeboden.
 • Goedemorgen Goedemiddag: Biedt drie pakketten aan, met prijzen variërend van €4,95 tot €29,95 per maand, afhankelijk van het aantal gesprekken en de behoeften van het bedrijf.
  Pricon: Legt de nadruk op het bieden van kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De tarieven beginnen bij €25,- per maand met een uniek staffelsysteem gebaseerd op gebruikte tijdseenheden.   

🏷️ Tarieven telefoonservice
 

In de zakenwereld is een goede telefoonservice cruciaal. Aanbieders zoals BizziPhone, Pricon en anderen bieden verschillende abonnementen, variërend in prijs en diensten. Onze tabel vergelijkt deze opties, zodat je de beste keuze kunt maken voor uw behoeften en budget.

ServiceproviderAbonnementstypeMaandtariefPrijs per GesprekBijzonderheden
BizziPhone LiteLite€9,99€1,97Eigen telefoniste, Doorverbinden, Bel notitie, 90 sec. incl.
BizziPhone ProfessionalProfessional€29,99€1,77Persoonlijke telefoniste, Doorverbinden, Bel notitie, 90 sec. incl.
PriconFlexibelVanaf €25Op basis van tijdseenheden en staffel systeemPersoonlijke service, Staffel systeem voor kosten per minuut
Antwoordservice TelefoonserviceFlexibel€9,97€1,79Doorverbinden optioneel, Gratis bel notitie
Antwoordservice TelefoonserviceZorgeloos€97€1,4765 gesprekken incl., Doorverbinden optioneel, Gratis bel notitie
Goedemorgen GoedemiddagBasis€4,95€1,99Tot 40 gesprekken, Diverse functies incl. bel notitie en doorverbinden
Goedemorgen GoedemiddagStandaard€9,95€1,85Vanaf 40 gesprekken, Diverse functies
Goedemorgen GoedemiddagPro€29,95€1,75Vanaf 200 gesprekken, Uitgebreide functies
InterswitchFlex/Vol. abonnementv.a. €39,95-Dagservice, Verschillende abonnementsopties
Interswitch24-hours servicev.a. €89,95-24/7 service, Verschillende abonnementsopties


💫 Bij BizziPhone heb je een eigen telefoniste, is het abonnement dagelijks opzegbaar. Daarnaast is service beoordeeld met een 9,6 op 600 reviews!
👉 Probeer gratis BizziPhoneReview: BizziPhone Telefoonservice - De Sleutel tot Altijd Bereikbaar Zijn

Video: BizziPhone

Wanneer je een bedrijf runt, weet je hoe essentieel het is om elk telefoontje te beantwoorden. Gemiste oproepen kunnen leiden tot gemiste kansen. En hier komt BizziPhone om de hoek kijken.


Telefoonservice uitbesteden aan BizziPhone? Zo klinken de telefonistes:
 🔊 Geluidsfragment 1 
 🔊 Geluidsfragment 2
 🔊 Geluidsfragment 3 

 

Altijd bereikbaar? Ja, dat kan! De belofte van BizziPhone is simpel: met hun telefoonservice ben je altijd bereikbaar. En het mooie is dat je hun service 30 dagen gratis kunt uitproberen. Deze proefperiode geeft je een goed gevoel voor de kwaliteit en efficiëntie van hun dienstverlening.

 

Jouw Persoonlijke Telefoniste Een van de sterke punten van BizziPhone is de persoonlijke touch. Jouw bedrijf krijgt een eigen telefoniste toegewezen die goed geïnformeerd is over jouw bedrijf. Dit betekent dat klanten en potentiële klanten altijd een deskundige en vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn hebben, wat het vertrouwen in jouw bedrijf alleen maar versterkt.

 

Blijf Op De Hoogte, Altijd en Overal BizziPhone zorgt ervoor dat je nooit een belangrijk detail mist. Met hun uitgebreide bel notities, die per e-mail worden verzonden, blijf je altijd op de hoogte van elk gesprek en elke klantinteractie.

 

Flexibiliteit Voorop Niet alleen zorgt BizziPhone ervoor dat je ook 's avonds en in het weekend bereikbaar bent, maar hun flexibiliteit schijnt ook door in hun contractvoorwaarden. Geen langetermijnverplichtingen, want hun telefoonservice is dagelijks opzegbaar.

 

Betaalbare Pakketten BizziPhone biedt twee prijspakketten aan:

 1. Lite voor €9,99/maand: Voor diegenen die een basisservice willen met alle essentiële functies.
 2. Professional voor €29,99/maand: Voor bedrijven die meer oproepen verwachten en op zoek zijn naar een iets lagere prijs per gesprek.

 

Beide pakketten bieden een persoonlijke telefoniste, doorverbinden, belnotities per e-mail, en meer.


Wat wij sterk vonden
 

 

Door het lage “betaal wat je gebruikt” tarief is het makkelijk opschalen. Hierdoor is het ideaal voor kleinere bedrijven en een goede keuze om snel te starten. Met BizziPhone blijf je op de hoogte, altijd en overal: Je ontvangt de bel notitie per e-mail, SMS en/of WhatsApp


Wat wij minder sterk vonden


Door de grote hoeveelheid klanten, kan het soms lang duren voordat een gesprek wordt opgenomen. 

 

 

Conclusie In de hedendaagse zakelijke wereld is bereikbaarheid de sleutel tot succes. Met BizziPhone's telefoonservice, gecombineerd met hun flexibele contractopties en persoonlijke touch, wordt ervoor gezorgd dat je altijd klaarstaat voor jouw klanten. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte telefoonservice, is BizziPhone zeker een aanrader. Probeer het zelf en ervaar het verschil!


 

Review: Interswitch Telefoonservice - Vier Decennia van Vertrouwen en Deskundigheid

 

Video: Voorbeeldgesprek Interswitch

In een tijdperk waar communicatie van vitaal belang is, maakt Interswitch het verschil met hun telefoonservice. Als je overweegt je telefonische taken uit te besteden, kan Interswitch met hun jarenlange ervaring de ideale partner zijn.

 

40 Jaar Aan de Top Met 40 jaar ervaring in de branche, heeft Interswitch een indrukwekkende staat van dienst. Hun toewijding aan 24/7 bereikbaarheid spreekt boekdelen over hun toewijding aan klantenservice. Dit is niet zomaar een telefoonservice; dit is vier decennia van kennis en expertise tot jouw beschikking.

 

Meer Dan Alleen Telefonie Interswitch's telefoonservice gaat niet alleen over gesprekken. Of je nu je storingsdienst, antwoordservice of klantenservice wilt uitbesteden, Interswitch zorgt ervoor. En je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteit; hun op maat gemaakte API-koppelingen zorgen voor naadloze integratie met elk systeem.

 

Pakketten voor Elke Behoefte

 1. Flex abonnement (v.a. €39,95): Ideaal voor bedrijven met een volume tot 55 gesprekken per maand.
 2. Volume abonnement (v.a. €144,95): Perfect voor bedrijven die meer dan 55 gesprekken per maand verwachten.
 3. SMS-, Email- en Chatservice (v.a. €89,95): 24/7 bereikbaarheid gaat verder dan alleen telefonie. Met emailopvang, SMS opvang, en chatfuncties is Interswitch er voor al je communicatiebehoeften.
 4. Maatwerk: Voor bedrijven met specifieke wensen. Prijs op aanvraag.Wat wij sterk vonden
 

 

Interswitch heeft een aantal markten waarin zij veel ervaring heeft. Ook is het personeel vakkundig en goed opgegeleid. Wat wij minder sterk vonden

 

Het minimale bedrijf is 39,95, dit kan voor kleine zzp'ers net iets te duur zijn.

 

Conclusie Interswitch heeft bewezen dat ze meer zijn dan zomaar een telefoonservice. Met hun ervaren specialisten in elke branche, ben je ervan verzekerd dat elk gesprek met hetzelfde niveau van professionaliteit wordt behandeld. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde onderneming met complexe behoeften, Interswitch biedt een oplossing die op maat is gemaakt voor jou. Het is duidelijk waarom ze na 40 jaar nog steeds aan de top staan.
Review: Antwoordservice Nederland - Drie Decennia Toegewijde Klantenservice

Video: Antwoordservice Nederland

In het drukke landschap van vandaag kan constante bereikbaarheid het verschil maken tussen een gemiste kans en een goede zakelijke relatie. Antwoordservice Nederland begrijpt dit principe als geen ander.

Ruim 30 Jaar Aan de Top Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Antwoordservice Nederland een vertrouwd en betrouwbaar merk in de communicatiesector opgebouwd. Hun belofte? Een altijd-aan benadering, ervoor zorgend dat bedrijven 24/7 bereikbaar zijn, ongeacht de omstandigheden.
 

Diverse Diensten Voor Uw Unieke Behoeften

 1. Telefoondienst: Uw klanten verdienen altijd een professioneel en vriendelijk contactpunt. Dankzij het ervaren team van operators en het op maat gemaakte belscript, zorgt Antwoordservice Nederland ervoor dat dit een realiteit wordt.
 2. Maatwerk: Voor unieke situaties en diensten staat Antwoordservice Nederland klaar om samen een oplossing te creëren die past bij uw specifieke behoeften.
 3. Externe Receptie: Een ononderbroken en professionele receptieservice, zelfs buiten kantooruren, waardoor uw klanten zich altijd gewaardeerd voelen.
 4. Klantenservice Uitbesteden: De mogelijkheid om uw klantenservice uit handen te geven, waarbij kwaliteit en efficiëntie worden gegarandeerd.
 5. Storingsdienst: Een onmisbare dienst voor bedrijven die moeten kunnen reageren op noodsituaties. Altijd beschikbaar en volledig aanpasbaar.
 6. Inbound Callcenter: Een team van speciaal opgeleide operators staat klaar om inkomende oproepen te beheren, zodat u zich kunt richten op het groeien van uw bedrijf.
   

Transparantie en Maatwerk Wat Antwoordservice Nederland onderscheidt, is hun bereidheid om zich aan te passen aan de behoeften van hun klanten. Ze bieden maatwerkoplossingen voor diverse diensten, met de nadruk op kwaliteit en consistentie. Ondanks dat de tarieven niet online worden vermeld, is hun aanpak gebaseerd op transparantie door offertes op maat aan te bieden.
 
Wat wij sterk vonden
 

 

Antwoordservice Nederland is een professionele organisatie met veel ervaring en goed opgeleid personeel.Wat wij minder sterk vonden

 

De tarieven zijn niet echt transparant en goed terug te vinden op de website. 

 

Conclusie Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in klantcommunicatie, is Antwoordservice Nederland zonder twijfel een topkeuze. Met een diepe toewijding aan kwaliteit, een breed scala aan diensten en drie decennia ervaring, bieden zij een service die zowel indrukwekkend als onberispelijk is. Ze zijn niet zomaar een antwoordservice; ze zijn een uitbreiding van uw merk.


 

Review: Goedemorgen Goedemiddag - Efficiëntie, Flexibiliteit en Betaalbaarheid

Video: Goedemorgen Goedemiddag (Commercial)

Het digitale tijdperk heeft de manier waarop we zaken doen veranderd, maar de waarde van een persoonlijk telefoongesprek blijft onveranderd. Goedemorgen Goedemiddag beseft dit en biedt een op maat gemaakte telefoonservice die past bij de behoeften van zowel ZZP'ers als grotere bedrijven.

 

Drie Pakketten Voor Elke Bedrijfsgrootte

 1. ZZP: Voor slechts €4,95 per maand (en €1,99 per gesprek) biedt dit pakket alle essentiële functies die een ZZP'er nodig heeft. Hieronder vallen directe bel-notities per e-mail, de mogelijkheid tot ruggespraak en doorverbinden, en een eigen flexibele Control Panel. Dit alles voor maximaal 40 gesprekken per maand.
 2. MKB: Voor bedrijven die meer gesprekken verwachten, biedt het MKB-pakket van €9,95 per maand (en €1,85 per gesprek) een uitstekende waarde. Alle functies van het ZZP-pakket zijn inbegrepen, maar dit pakket is ontworpen voor meer dan 40 gesprekken per maand.
 3. PRO: Grote bedrijven die tot wel 200 gesprekken per maand verwachten, kunnen profiteren van het PRO-pakket voor €29,95 per maand (en slechts €1,75 per gesprek). Dit pakket biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor bedrijven die op zoek zijn naar de meest uitgebreide service.

 

Technologie en Prijsstelling Goedemorgen Goedemiddag maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de kosten laag te houden. Hoewel ze beweren niet de goedkoopste te zijn, streven ze er wel naar de beste te zijn, wat uiteindelijk meer waarde biedt aan hun klanten.

 

Talige Beperkingen Een kleine beperking is dat de telefonistes alleen in het Nederlands en Engels kunnen communiceren. Echter, ze bieden wel oplossingen voor bedrijven die meertalige ondersteuning nodig hebben door middel van externe keuzemenu's, wat een slimme workaround is voor dit probleem.Wat wij sterk vonden
 

Professioneel en toch betaalbaar. Ook voor ZZP'ers een goede keuzen
Conclusie Goedemorgen Goedemiddag bewijst dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Of u nu een ZZP'er bent die net begint of een gevestigd bedrijf met honderden oproepen per maand, Goedemorgen Goedemiddag heeft een pakket dat bij u past. Ze zijn niet alleen een telefoonservice, ze zijn een partner in uw bedrijfscommunicatie. En met hun 30-dagen gratis proefperiode, is er geen reden om het niet zelf te ervaren.


 

 

Review: Pricon - Kwaliteit en Efficiëntie tegen een Betaalbare Prijs

Video: Pricon Youtube

In de concurrerende wereld van klantenservice is het essentieel om waarde te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Pricon lijkt dit principe te belichamen met een benadering die zowel op prijs als op kwaliteit is gericht.

 

Uitzonderlijke Prijs-kwaliteitverhouding Pricon maakt duidelijk dat ze de lat hoog leggen als het gaat om het bieden van uitstekende service zonder torenhoge prijzen. Door efficiëntie te combineren met hun unieke bedrijfsprocessen, zoals hun op maat gemaakte systeem voor klantenservicemedewerkers, bieden ze klanten een service die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften. Dit leidt niet alleen tot een betere klantenservice, maar stelt Pricon ook in staat om hun prijzen concurrerend te houden.

 

Flexibele Tariefstructuur Met tarieven die al beginnen bij € 25,- per maand, zorgt Pricon ervoor dat bedrijven van elke omvang kunnen profiteren van hun diensten. Het unieke staffelsysteem, waarbij bedrijven betalen op basis van de gebruikte tijdseenheden, garandeert transparantie en zorgt ervoor dat bedrijven alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken. Voor degenen die mogelijk in de war zijn over dit systeem, is Pricon bereid om een heldere uitleg te geven.

 

Inzet voor Opleiding en Consistentie Een van de sterke punten van Pricon is hun voortdurende inzet voor interne training. Door medewerkers consistent op te leiden, waarborgt het bedrijf niet alleen de kwaliteit van hun service, maar zorgt het ook voor kostenbesparingen die uiteindelijk de klant ten goede komen.

 

Aanvullende Diensten en Resources Pricon gaat verder dan alleen het aanbieden van klantenservice. Ze bieden ook waardevolle hulpmiddelen zoals een gratis whitepaper met tips en best practices voor het opzetten van een effectieve klantenservice.

 


Wat wij sterk vonden
 

 

Professioneel en vakkundig personeel Wat wij minder sterk vonden

 

Niet de goedkoopste 

Conclusie Pricon schittert in een branche die vaak de neiging heeft om kwaliteit op te offeren voor kostenbesparingen. Door innovatie, continue training, en een klantgerichte benadering, biedt Pricon bedrijven een unieke kans om een hoogwaardige klantenservice te hebben tegen concurrerende tarieven. Of je nu net begint of een gevestigd bedrijf bent, Pricon's aanpak van kwaliteit gecombineerd met betaalbaarheid maakt hen een ideale keuze voor bedrijven die het belang van uitstekende klantenservice begrijpen.


 

Review: AT (Antwoorservice-Telefoonservice)
 

AT Telefoonservice biedt een scala aan diensten gericht op het verbeteren van de bereikbaarheid en efficiëntie in telefonische communicatie voor bedrijven. Dit overzicht biedt een objectieve kijk op de kenmerken en diensten die AT aanbiedt.

 

Dienstenaanbod

AT's dienstenaanbod omvat uitgebreide belnotities, wat inhoudt dat klanten gedetailleerde informatie ontvangen over elk telefoongesprek. Dit kan bijdragen aan een beter begrip van klantinteracties en helpt bij het opvolgen van belangrijke gesprekken.

 

Flexibiliteit in Abonnementen

AT biedt de mogelijkheid voor dagelijkse opzegging van abonnementen. Dit beleid kan aantrekkelijk zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele contractvoorwaarden.

 

Startproces

AT belooft potentiële klanten binnen 30 minuten na aanvraag te contacteren. Daarnaast bieden zij een gratis proefperiode van 30 dagen aan, waardoor bedrijven de service kunnen testen zonder directe financiële verplichtingen.

 

Pakketten en Prijzen

AT heeft verschillende pakketten beschikbaar:

 • Flexibel Abonnement: €9,97 per maand, exclusief gesprekskosten.
 • Zorgeloos Abonnement: €97 per maand, inclusief 65 gesprekken, met aanvullende kosten voor extra gesprekken.

Beide pakketten omvatten gratis belnotities en de optie voor dagelijkse opzegging.

 

Telefonistes en Servicekwaliteit

AT stelt dat hun team van telefonistes uitgebreide kennis heeft van de bedrijfssector van de klant. Zij beantwoorden inkomende gesprekken en verstrekken terugbelnotities, wat bijdraagt aan het informeren van de klant over alle telefonische interacties.

 

Conclusie

AT biedt een reeks van telefoonservices die gericht zijn op het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid voor bedrijven. Met flexibele abonnementsopties en een focus op gedetailleerde communicatie, kan AT een passende oplossing bieden voor bedrijven die hun telefonische diensten willen optimaliseren. De effectiviteit van deze diensten zal echter variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en verwachtingen van elk bedrijf.

 


🎯 Hoe We De Beste Telefoondienst Beoordeelden 

 

Het toevoegen van een live telefoondienst aan je zakelijke processen (sales en/of klantenservice) zorgt ervoor dat er altijd iemand beschikbaar is om je oproepen te beantwoorden. De beste oplossingen zijn 24/7 beschikbaar, bieden getrainde medewerkers die bekend zijn met klantenservice en bieden budgetvriendelijke oplossingen. Om tot de beste telefoondienst te komen hebben wij deze gids gemaakt. 

 

Expert score Boekhouder.nl op de volgende punten

 

Prijzen 30%, Algemene Functies 20%, Geavanceerde Functies 10%, Gebruiksgemak 10%, Klantenservice 20%. Op basis hiervan berekenen wij de Boekhouder score *Percentage van de totale score 
 


💁 Telefoonservice Uitbesteden? Hier moet je op letten

 

Als je een bedrijf runt, weet je hoe belangrijk klantenservice is. Het is niet alleen een stem aan de andere kant van de lijn; het is jouw merk, jouw imago, en de sleutel tot het behouden van je klanten. Door je klantenservice uit te besteden, zorg je ervoor dat geen enkele oproep gemist wordt en dat elke klant zich gehoord en gewaardeerd voelt.

 

Mensen Maken het Verschil

Denk aan die keren dat je zelf een prettige ervaring had met een klantenservice. Het maakt een wereld van verschil, toch? Een uitbestede service kan dat bieden. Het gaat om meer dan alleen telefoontjes; het gaat om het opbouwen van een relatie met je klanten.

 

Kies Slim 

Bij het kiezen van een telefoonservice voor jouw bedrijf, let dan op deze punten:

 • Eenvoud: Zorg voor een dienst die makkelijk samenwerkt met je huidige systemen en werkprocessen.
 • Ervaring: Kies iemand die jouw branche snapt.
 • Technologie: Ga na of ze moderne tools bieden die je helpen je klanten beter te begrijpen.
 • Training: Het personeel moet goed getraind zijn om jouw klanten het beste te kunnen helpen.
 • Kosten: Wees duidelijk over de prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
   


Jouw Voordeel

Een goede service zorgt ervoor dat je team zich kan focussen op wat echt belangrijk is, terwijl je klantenservice het imago van je bedrijf versterkt. Je klanten zullen de professionele aanpak waarderen, en dat betekent meer tevredenheid en loyaliteit.
 

Een telefoonservice die goed bij je past, zal niet alleen je reputatie beschermen maar ook verbeteren. Het biedt klanten directe hulp en draagt bij aan de groei van je bedrijf. Vermijd diensten die niet aan deze beloftes voldoen. In deze gids vind je telefoonservice providers die wij uitvoerig getest hebben. Maak de keuze voor een klantenservice die jouw bedrijf vooruit helpt.
 Veelgestelde Vragen (FAQ's) 
 

Is een virtuele receptionist beter dan een traditionele receptionist? 
Het voornaamste verschil tussen de twee is dat virtuele receptionisten op afstand werken, terwijl traditionele receptionisten zich in een fysiek kantoor bevinden. Elk heeft zijn eigen voordelen; bijvoorbeeld, een virtuele receptionist heeft meer flexibiliteit, terwijl een traditionele receptionist snel zorgen kan coördineren met anderen die fysiek op kantoor zijn. Welke type receptionist beter is, hangt af van je behoeften.Wat is het verschil tussen een telefoondienst en een antwoordapparaat? 
Live telefoondiensten hebben een professionele menselijke receptionist die reageert op mensen die contact opnemen met het bedrijf. Een antwoordapparaat daarentegen is een digitaal apparaat dat korte berichten van bellers opneemt.

 

Hoe snel moet een telefoontje worden beantwoord? 
De gemiddelde antwoordsnelheid is een callcenter metric die wordt gebruikt om de kwaliteit van de dienstverlening te bepalen en de effectiviteit te verbeteren. Het aantal oproepen dat agenten ontvangen varieert, afhankelijk van de grootte en aard van het bedrijf. Het streven zou - naar onze mening - moeten zijn om binnen drie keer overgaan op te nemen. Conclusie 

Een live telefoondienst is een efficiënte en kosteneffectieve manier om eersteklas klantenservice te leveren en helpt de geloofwaardigheid van je bedrijf te versterken. Live medewerkers kunnen beter omgaan met niet-standaard vragen en stellen je in staat om een persoonlijkere en menselijke touch te bieden. 

Vind je deze informatie nuttig?
Samenvatting
Vergelijk Telefoonservice Providers
BizziPhone Review
Interswitch Review
Antwoordservice Nederland Review
Goedemorgen Goedemiddag Review
Pricon Review
Tips voor Uitbesteden
554
0
Dienst
Welke dienst zoek je?