Book holder

Geld lenen snel op je rekening

Snel geld op je rekening via een lening? Lees hier wat de mogelijkheden zijn

Gewijzigd, 27 juli 2022
Leenbedrag
Selecteer leenbedrag
€ 150 000
vector
vector

Direct online aanbieders

Per maand (*Indicatief)

1
SwishFund
0,8*
BridgeFund
1%*
Qeld
1,25%*

Geld lenen snel op je rekening

Wanneer je in zwaar weer zit kun je geld lenen snel regelen op verschillende manieren. Vaak kom je uit bij een minilening waar je een wat kleiner bedrag kunt lenen wat je snel op je rekening gestort kunt krijgen of kun je kiezen voor een zakelijke lening. In sommige gevallen wordt er niet eens rekening gehouden met een BKR-registratie. 

Houd er rekening mee dat deze lening vaak maar tot een bedrag van 1500 euro gaat en je kunt de lening vanaf 100 euro aanvragen. Je bepaalt vervolgens zelf in welke tijd je dit bedrag weer wil gaan terugbetalen. Dit ligt meestal tussen de 30 en 60 dagen. Bij de aanvraag van een minilening heb je ook de wettelijke rente. Dit zal rond de 10% van het geleende bedrag liggen. Wanneer je geld lenen snel op je rekening wil hebben kun je een minilening aanvragen om even uit de brand te zijn geholpen.

Geld lenen snel geregeld voor de zaak
Een andere mogelijkheid om geld lenen snel te regelen is om een zakelijke lening aan te vragen. Wanneer een zakelijke lening is goedgekeurd heb je het bedrag vaak binnen een zeer korte tijd op je rekening staan. Bij een zakelijke lening wordt er in veel gevallen wel gekeken naar een BKR-registratie of naar de jaarcijfers. 

Wanneer deze positief zijn wordt vrijwel altijd een zakelijke lening afgesloten. Wanneer je kiest voor een zakelijke lening kun je een veel hoger bedrag aanvragen dan bij de minilening. Dit bedrag kun je vervolgens in je onderneming stoppen om zo te groeien, uit te breiden of de voorraad aan te vullen of je personeel te betalen. 

Naast deze uitgave kun je het geld ook gebruiken voor de verbouwing van je bedrijfspand of de aanschaf van een pand. Het is verstandig om te zorgen dat het geleende geld zich uiteindelijk weer zal terugverdienen om op die manier geen verlies te draaien

Zit je in zwaar weer? Waar snel geld lenen.
Wanneer je met spoed extra geld nodig hebt voor je onderneming kun je ook met spoed een zakelijke lening aanvragen. Dit kan tegenwoordig zelfs via het internet worden geregeld. Wanneer je op Google zoekt naar zakelijke lening spoed kom je al snel bij meerdere kredietverstrekkers uit die je een zakelijke lening kunnen aanbieden waarbij je snel het geld op je rekening hebt staan. 

Het verschil tussen deze leningen en aanbieders is de looptijd waarin het bedrag weer terugbetaald dient te worden, de rente en welke documenten je aan dient te leveren om de lening daadwerkelijk te krijgen.

Geld lenen snel en eenvoudig online
Er zijn veel kredietverstrekkers die het mogelijk maken om een zakelijke lening aan te vragen waarbij je het geld vrijwel direct op je rekening gestort krijgt. Bij een zakelijke lening heb je al voordeel dat sommige kosten aftrekbaar zijn van de belasting. Wel dient het geleende bedrag voor een zakelijke lening ook voor zakelijke doeleinde gebruikt te worden. Daarom vragen veel kredietverstrekkers dan ook om de reden van de lening. Zo kun je uitleggen waar je denkt het geld voor te gaan gebruiken. Bij akkoord krijg je het geleende bedrag op je rekening gestort of je kunt ervoor kiezen om zelf de startdatum van de lening te bepalen. Zo is geld lenen snel geregeld en kun je weer even vooruit met je onderneming.

Zakelijke lening spoed; kies voor bedrijfskrediet
Je kunt ervoor kiezen om zakelijk krediet aan te vragen via diverse banken. Dit is een vast bedrag dat de bank voor jouw onderneming klaarzet en wat je zelf kunt opnemen wanneer jij het nodig hebt. Het voordeel aan zakelijke krediet is dat wanneer je het geld weer terugbetaald, je dit ook weer kunt opnemen. Zo kun je zelf flexibel met dit zakelijk krediet omgaan. Betalen je klanten de factuur niet op tijd of zit het financieel een maand tegen? Dan kun je ervoor kiezen om terug te vallen op het zakelijke krediet. 

Een voordeel van zakelijk krediet is dat je alleen rente hoeft te betalen over het bedrag dat je hebt opgenomen van het krediet waar je bij een lening een vast bedrag per maand aan rente betaald. Wel dien je elke maand een deel van het geld weer af te lossen wanneer je dit hebt opgenomen.

Vind je deze informatie nuttig?
Samenvatting
Geld lenen snel op je rekening
Waar snel geld lenen
Zakelijke lening spoed; kies voor bedrijfskrediet
1354
0