Book holder
Kortlopende bedrijfslening aanvragen voor je onderneming

Kortlopende bedrijfslening aanvragen voor je onderneming

Zoek jij een kortlopende bedrijfslening voor jouw onderneming? Lees dan deze informatiegids.

Gewijzigd, 28 juli 2022
Leenbedrag
Selecteer leenbedrag
€ 150 000
vector
vector

Aanbieders kortlopende rekening

Per maand (* Indicatie)

1
Kredietvooruit.nl
0,5%*
SwishFund
0,8%*
BridgeFund
1%*
Qeld
1,25%*
PIN voorschot
2,25%*

Een kortlopende bedrijfslening is een lening voor zakelijk gebruik met een looptijd van maximaal een jaar. Wanneer de looptijd langer dan een jaar is dan is het geen kortlopende bedrijfslening meer. Het kan interessant zijn om een kortlopende zakelijke lening aan te vragen wanneer je in korte tijd veel personeel aan wil gaan nemen, je voorraad wil gaat aanvullen of plannen hebt om te groeien. Op die manier kun je gaan investeren in je bedrijf om zo sprongen vooruit te kunnen maken met behulp van een kortlopende bedrijfslening. Met een kortlopende zakelijke lening heb je altijd geld achter de hand voor onverwachte uitgave binnen een periode van een jaar.

Online een kortlopende zakelijke lening regelen
Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om online een kortlopende zakelijke lening af te sluiten. Hierin heb je de keuze tussen veel aanbieders. Het verschil tussen deze aanbieders zit hem in de documenten die je aan dient te leveren en de rente. Zo vragen grote banken bijvoorbeeld jaarcijfers en stellen ze een bepaalde inkomenseis en gaan ze vervolgens de transactie in behandeling nemen waar andere aanbieders vrijwel direct de kortlopende zakelijke lening kunnen verstrekken. 

Zo zijn er aanbieders als KredietVooruit, SwishFund, PinVoorschotof Qeldwaar je geen jaarcijfers of inkomsten hoeft te tonen om een kortlopende zakelijke lening aan te vragen. Een kortlopende lening kan uitkomst bieden wanneer je wat extra geld achter de hand wil hebben voor je onderneming. Of je nu grote plannen hebt en in korte tijd wat extra geld nodig hebt of wanneer je een vangnet wil hebben voor het komende jaar.

Voordelen van een kortlopende zakelijke lening
Bij de aanvraag van zakelijke leningen heb je een aantal mogelijkheden. Waarom zou je kiezen voor een kortlopende lening? Een kortlopende lening is snel weer afgelost waardoor alle kosten overzichtelijk blijven. 

Met een kortlopende lening kun je in een korte tijd geld tot je beschikking hebben waar je zakelijk gezien grote uitgave mee kunt doen om weer even vooruit te kunnen. Dit geldbedrag betaal je binnen een periode van een jaar weer terug. Zeker wanneer je snel geld nodig hebt en dit ook weer snel verwacht terug te kunnen betalen is een kortlopende zakelijke lening aantrekkelijk voor je onderneming. 

Verwacht je voor een langere tijd het geld nodig te hebben of denk je dat je het geld niet binnen een jaar terug kunt betalen? Dan kun je kiezen voor een doorlopende zakelijke lening.

Vind je deze informatie nuttig?
Samenvatting
kortlopende zakelijke lening regelen
Voordelen van een kortlopende zakelijke lening
9330
0