Book holder
Home
Blog
Pechhulp verzekering vergelijken voor zzp'ers
Home
Blog
Pechhulp verzekering vergelijken voor zzp'ers

Pechhulp verzekering vergelijken voor zzp'ers

Gewijzigd, 21 februari 2022
Gewijzigd, 21 februari 2022
article-hero

[ez-toc]

Ben jij zzp’er en ben je op zoek naar de ideale pechhulp verzekering voor jouw auto of motor? Dan is het wel zo fijn als je een aantal verzekeraars met elkaar kunt vergelijken. Als zzp’er heb je soms een wisselend inkomen en heb je vaak al genoeg kosten aan jouw bedrijf.

Het is logisch dat je daarom graag geld wil besparen op zaken waar dat het beste kan. Wanneer jij voor jouw onderneming vaak onderweg bent, is het wel zo fijn om de auto goed te laten verzekeren. Uit onderzoek blijkt namelijk dat iemand gemiddeld één keer in de vier jaar wel een keer autopech heeft. Wat zijn jouw opties voor pechhulp als zzp’er? 

Op welke manier kun je pechhulp verzekeringen voor zzp’ers vergelijken?

Wil jij weten welke pechhulp verzekering voor zzp’ers het beste bij je past? Dan zijn er een aantal interessante websites die je helpen om de verzekeraars met elkaar te vergelijken. De bekendste pechhulp verzekeringen kun je bij de Wegenwachtservice van de ANWB, Route Mobiel, Bovag en Allianz afsluiten. Online kun je al snel bekijken hoeveel geld je bij de verschillende verzekeraars kwijt zou zijn. De meeste verzekeraars bieden ook vervangend vervoer en 24-uurs service aan. Door de verzekeraars met elkaar te vergelijken, zie je niet alleen welke betaalbaar en goed is, je kunt dan echt voor een verzekeraar kiezen die het beste bij jouw situatie past.

De auto is jouw beste vriend

Zeker op het moment dat je een onderneming hebt waarbij je veel onderweg bent, is het belangrijk om de auto goed te verzekeren. Wanneer je de auto nodig hebt om jouw onderneming draaiende te houden, is het belangrijk dat deze het ook blijft doen. Iedere autobezitter in Nederland moet in ieder geval een WA-verzekering hebben. Verder kun je vaak uit een Allrisk en een Beperkt Casco verzekering kiezen. Wanneer je ondernemer bent en de auto ermee kapt, loop je mogelijk omzet mis en dat is het laatste wat je wil. Zorg er daarom voor dat je altijd en overal toegang hebt tot pechhulp, zodat je snel wel onderweg kunt zijn.

De meeste pechhulp verzekeringen voor zzp’ers kun je makkelijk online afsluiten. Wanneer je vragen hebt kun je altijd even naar de verzekeraar bellen of mailen. Zij geven je graag informatie over de verzekering en de mogelijkheden die je als zzp’er hebt.

Maak kennis met pechhulp on demand

Wist je dat er speciale mogelijkheden voor pechhulp verzekeringen voor zzp’ers bestaan? Met de pechhulp verzekering van Vakgarage betaal je slechts €39,95 inclusief BTW per jaar voor een dekking in 44 landen in Europa. Zo krijg je hulp bij allerlei vervelende situaties, wanneer het ook maar nodig is. Dat is toch ideaal?

Vind je deze informatie nuttig?
0
0
Dienst
Welke dienst zoek je?