Book holder
Home
Blog
Beste Zakelijke Rekening ZZP (2024)
Home
Blog
Beste Zakelijke Rekening ZZP (2024)

Beste Zakelijke Rekening ZZP (2024)

Joyce van Vliet
Gewijzigd, 09 oktober 2023
Door Joyce van Vliet
Gewijzigd, 09 oktober 2023

In dit artikel vind je alle informatie over de beste banken voor zzp'ers. ℹ️Geen tijd om het hele artikel te lezen? Naar onze mening biedt Knab de beste waarde voor je geld in 2024, maar ook bunq, abn amro, finom, en Revolut zijn het overwegen waard.

article-hero
Beste Zakelijke Rekening ZZP
Knab
alt
Populairste ZZP
5/5
blue-tick
Betaalbaar 3,50
blue-tick
App
blue-tick
Boekhoudprogramma
Revolut
alt
Moderne Bank
4.5/5
blue-tick
App
blue-tick
v/a Gratis P/M
blue-tick
Internationale betalingen
Bunq
alt
Populaire Bank
4.5/5
blue-tick
Rente op rekening
blue-tick
Groene bank
blue-tick
Goede support
Finom
alt
Goedkope bank
4/5
blue-tick
Met boekhoudprogramma
blue-tick
Goede support
blue-tick
v/a Gratis Rekening
ABN-AMRO
alt
Grote naam
4/5
blue-tick
App
blue-tick
Fysieke vestiging
blue-tick
Meerdere opties

🏦 Top 5 Beste Zakelijke Rekeningen voor ZZP 

 

Op basis van ons onderzoek hebben wij een top 5 gemaakt met beste zakelijke rekeningen voor zzp. 

 

 Prijs p/mExtra kostenRenteOverige kenmerken
Knab€3.50 - €7Gratis tot 500 50% korting 1ste jr
RevolutVanaf €00,8% + €0,02 Int. overschrijving
Bunq€6.99Geen1.05%NL Spaarrekening
FinomVanaf €0- Digitaal platform
ABN-AMRO€9.90€0.15/SEPA Bekende naam

 

Op basis van onze uitgebreide methodologie waarbij gekeken is naar prijs per maand, extra kosten, rente en andere kenmerkende aspecten, presenteren we onze top 5 banken voor ZZP'ers:

Knab: Met een prijs tussen €3,50 en €7 per maand en geen extra kosten tot de eerste 500 transacties, biedt Knab een competitief voordeel. Daarnaast is de 50% korting gedurende het eerste jaar een mooie bonus.

Revolut: Revolut biedt een instaptarief vanaf €0 per maand. Hoewel er een kost van 0,8% + €0,02 per transactie is, compenseert de internationale overschrijvingsmogelijkheid dit ruimschoots voor internationaal georiënteerde ZZP'ers.

Bunq: Met een maandtarief van €6,99 en geen extra transactiekosten is Bunq een solide keuze. Het hoogtepunt is echter de 1,05% rente en de mogelijkheid van een Nederlandse spaarrekening.

Finom: Deze bank staat op de lijst met een starttarief van €0 en onderscheidt zich vooral door het hoogwaardige digitale platform dat ze bieden.

ABN-AMRO: Hoewel ABN-AMRO met €9,90 per maand een van de duurdere opties is, biedt het de betrouwbaarheid en erkenning van een gevestigde naam, gecombineerd met €0,15 per SEPA-transactie.

 

Bij het opstellen van deze lijst hebben we rekening gehouden met de verschillende behoeften en prioriteiten van ZZP'ers. Of het nu gaat om kosten, rentevoordelen of aanvullende functies, deze banken bieden een breed scala aan opties voor verschillende soorten ZZP'ers.

 

 

 

 

Knab - Zakelijke Rekening voor ZZP 

brand-logo
Boekhouder.nl Rating 5 / 5
Voordelen
cross
500 gratis transacties
cross
Boekhoudprogramma inbegrepen
cross
50% korting voor starts
Nadelen
cross
Geen fysieke vestiging
Voor wie is Knab geschikt?
arrow

Wat is Knab Zakelijk?
 

Knab Zakelijk is een innovatieve online bankoplossing, specifiek ontworpen voor ZZP'ers en kleine ondernemers die waarde hechten aan voordelig mobiel bankieren en frequent (ook kleinere) transacties uitvoeren. Gelanceerd in 2012, biedt Knab een compleet bankpakket voor slechts €7 per maand, waarbij klanten genieten van het voordeel van het eerste jaar met 50% korting. Naast het lage maandtarief zijn er 500 transacties per jaar gratis. Wat Knab extra aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om tot vijf betaalrekeningen te creëren met een zelfgekozen pincode en onbeperkte spaarrekeningen te openen. Bovendien, voor ondernemers die zelf hun boekhouding willen doen, biedt Knab 12 maanden lang 50% korting bij Moneymonk, een top online boekhoudprogramma voor dienstverlenende ZZP'ers.
 

Ervaringen met Knab Zakelijk:
 

Knab krijgt veel positieve feedback, met name voor het aanbieden van alles tegen een vaste lage prijs per maand. Klanten prijzen de bank voor het verstrekken van 500 gratis transacties per jaar en de bekroonde klantenservice. Bovendien wordt Knab vaak gekozen door ZZP'ers, wat getuigt van hun klanttevredenheid en vertrouwen in de bank. Desondanks heeft Knab enkele nadelen, zoals het ontbreken van fysieke vestigingen en het feit dat leningen niet mogelijk zijn.
 

Kostenstructuur van Knab Zakelijk:
 

Knab Zakelijk rekent een vaste prijs van €7,00 per maand. Daarnaast profiteren nieuwe ondernemers van 50% korting in hun eerste jaar, waardoor ze slechts €3,50 per maand betalen.
 

Conclusie:
 

Knab Zakelijk onderscheidt zich als een toonaangevende keuze voor ZZP'ers en kleine ondernemers die op zoek zijn naar een voordelige en efficiënte bankoplossing. Met aantrekkelijke tarieven, een breed scala aan diensten en een onberispelijke klantenservice, maakt Knab zijn belofte waar als een van de meest gekozen banken door ZZP'ers. Hoewel het gebrek aan fysieke vestigingen en leningsmogelijkheden voor sommigen een nadeel kan zijn, zijn de voordelen van Knab duidelijk en zorgen ze voor een solide bankervaring voor haar klanten.
 


Revolut - Zakelijke Rekening voor Freelancers 

brand-logo
Boekhouder.nl Rating 4.5 / 5
Voordelen
cross
Handige App
cross
Internationale betalingen
cross
Vanaf (gratis) beschikbaar
Nadelen
cross
Buitenlandse bank
cross
Klantenservice
Voor wie is Revolut?
arrow

Wat is Revolut Zakelijk?


Revolut Zakelijk is een revolutionaire digitale "Challenger" bankoplossing, speciaal gemaakt voor ZZP'ers en freelancers die veelvuldig internationaal zaken doen en valuta willen omwisselen zonder verborgen kosten. Sinds de lancering in 2015 heeft Revolut al meer dan 3 miljoen gebruikers aangetrokken, met name dankzij de gebruiksvriendelijke smartphone-app. Voor €0,00 per maand met het Revolut Free pakket, kunnen gebruikers genieten van vijf gratis transacties per jaar. Wat Revolut onderscheidt, is de mogelijkheid om valuta te wisselen tegen realtime koersen, een echte game-changer voor degenen die betalingen ontvangen in vreemde valuta zoals USD of CNY.

 

Ervaringen met Revolut Zakelijk:


Revolut krijgt gemengde beoordelingen. Hoewel velen de bank prijzen vanwege de lage koersopslagen, goedkope internationale overboekingen en de moderne app, zijn er enkele nadelen zoals het limiet van slechts vijf gratis transacties per maand en het ontbreken van fysieke vestigingen. Vooral voor ZZP'ers die regelmatig worden betaald in vreemde valuta, wordt Revolut vaak als voorkeursbank gekozen vanwege de gunstige wisselkoersen.

 

Kostenstructuur van Revolut Zakelijk:


Revolut Free wordt aangeboden voor €0,00 per maand. Hierbij wordt wel een koersopslag van 0,4% in rekening gebracht. Voor diegenen die meer dan €1750 per maand in vreemde valuta betalen of ontvangen, biedt Revolut het Freelancer pakket aan voor €7 per maand, waarmee de eerste €5000 aan vreemde valuta per maand zonder koersopslag kan worden omgewisseld.

 

Conclusie:


Revolut Zakelijk is een uitstekende keuze voor ZZP'ers en freelancers die regelmatig te maken hebben met internationale transacties. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals het aantal gratis transacties en het ontbreken van een fysiek kantoor, compenseert Revolut dit met uitstekende valuta-opties en een strakke, gebruiksvriendelijke app. Voor de juiste ondernemer kan Revolut een echte game-changer zijn.
 BUNQ Business - Zakelijke Rekening 

brand-logo
Boekhouder.nl Rating 4.5 / 5
Voordelen
cross
Rente op je betaalrekening
cross
Snelle mobiele App
cross
Goede support
Nadelen
cross
Geen fysieke vestiging
Voor wie is Bunq
arrow

Wat is bunq EasyMoney Business?

 

bunq, vaak aangeduid als de "Bank of The Free", is een vernieuwende aanbieder van online zakelijke bankrekeningen. Opgericht in 2012 in Amsterdam, heeft het nu meer dan 30.000 tevreden klanten. bunq is uniek omdat het bankieren naar een geheel nieuw niveau tilt, waarbij de focus ligt op mobiele functionaliteit, transparantie en tijdsefficiëntie.

 

Ervaringen met bunq EasyMoney Business:

 

De feedback over bunq is overwegend positief. Klanten waarderen vooral:

 • De mogelijkheid om binnen 5 minuten een zakelijk account te openen met 25 afzonderlijke rekeningen, elk voorzien van een uniek IBAN.
 • Drie betaalpassen die naar wens kunnen worden gekozen en vervangen.
 • Een rente van 1,05% tot een saldo van €100.000.
 • Directe meldingen in real-time.
 • Een uitstekende klantenservice.
 • Een robuuste banking API voor geavanceerde integraties.

Toch heeft bunq ook enkele nadelen. De bank heeft bijvoorbeeld geen fysieke kantoren en biedt momenteel geen leningen of verzekeringen aan.

 

Unieke kenmerken van bunq:

 

DUAL PIN: Een innovatieve functie waarbij klanten twee pincodes op één kaart kunnen instellen, wat het onderscheid tussen zakelijke en privérekeningen eenvoudiger maakt.

Overzichtelijke mobiele app: Deze bevat functies zoals real-time notificaties, facturen scannen voor automatische betalingen en de mogelijkheid om met één account toegang te hebben tot 25 verschillende rekeningen, elk met een eigen IBAN.

Veiligheid: bunq biedt uitstekende beveiligingsmaatregelen, waaronder de mogelijkheid om pasjes te blokkeren tijdens reizen, en contactloze betalingen tot €25 zonder pincode. Geld bij bunq is bovendien verzekerd tot €100.000 onder het Nederlandse Deposito Garantiestelsel.

 

Kostenstructuur van bunq EasyMoney Business:

 

bunq brengt voor de EasyMoney Business-rekening €12,99 per maand in rekening. Dit bedrag dekt onder andere een lokaal IBAN-nummer, internationaal geld overmaken met Wise, vijf online passen en drie fysieke passen.

 

Conclusie:

bunq EasyMoney Business is ideaal voor freelancers, kleine ondernemers en MKB’ers die op zoek zijn naar een flexibele, innovatieve bankervaring. Hoewel het een beetje aan de prijzige kant kan zijn, compenseren de uitgebreide features, het gebruiksgemak en de uitstekende klantenservice ruimschoots voor de kosten. Het is altijd aan te raden om de diensten van bunq te vergelijken met andere banken om de beste pasvorm voor specifieke zakelijke behoeften te vinden.Finom - Zakelijke Rekening voor ZZP'ers 

brand-logo
Boekhouder.nl Rating 4 / 5
Voordelen
cross
Vanaf (Gratis) Beschikbaar
cross
Met boekhoudprogramma
cross
Goede support
Nadelen
cross
Geen fysieke bank
cross
Voor wie is Finom
arrow

Review van Finom 

 

Introductie: Finom is een alles-in-één digitaal platform, speciaal ontworpen om uw financiële zaken te vereenvoudigen. Met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, biedt Finom een geïntegreerde oplossing voor freelancers en MKB'ers, waarmee ze hun boekhouding, financieel beheer, en bankzaken in één overzichtelijk platform kunnen regelen.

 

Prijsstructuren:

 

Solo Plan:

 • Prijs: Gratis. Bij jaarbetaling €3 per jaar.
 • Gebruikers: 1
 • Cashback: 0%
 • Kenmerken: Toegang tot het financiële platform, meldingen in real-time en een mobiele app (beschikbaar voor iOS & Android).

Start Plan:

 • Prijs: €14/maand (excl. btw). Bespaar €36 bij jaarlijkse betaling.
 • Gebruikers: 2
 • Cashback: 2%
 • Kenmerken: Alle functies van het Solo plan plus integratie van rekening en boekhouding, volledige transactiegeschiedenis in slimme dashboards en verzoeken tot betaling.

Premium Plan:

 • Prijs: €28/maand (excl. btw). Bespaar €72 bij jaarlijkse betaling.
 • Gebruikers: 5
 • Cashback: 3%
 • Kenmerken: Alle functies van het Start plan plus functie- en gebruikersbeheer, boekhouderstoegang, handmatige toegang tot wallets voor teamleden en visuele analyses van inkomsten en uitgaven.

Custom Plan:

 • Prijs: Vanaf €99, op maat gemaakt voor uw bedrijf.
 • Kenmerken: Speciale voorwaarden voor internationale betalingen, gunstige wisselkoersen, en compliance-vriendelijk.

 

Wat biedt Finom?

 

Met Finom profiteert u van:

 • Snelle IBAN-registratie binnen 24 uur.
 • Gratis fysieke en virtuele kaarten.
 • Tot 3% cashback.
 • Ondersteuning voor Apple Pay en Google Pay.
 • Integratie met boekhoudsoftware.
 • Gebruiksvriendelijke maar krachtige facturatie.
 • Een effectieve oplossing voor onkostenbeheer.
 • Veilige cloudopslag voor documenten.

 

Conclusie

Finom is een krachtige en flexibele financiële oplossing die is afgestemd op de behoeften van moderne bedrijven en professionals. Met diverse prijsplannen, uitgebreide functies en het gemak van een alles-in-één platform, staat Finom klaar om uw financiële beheer te vereenvoudigen en optimaliseren.
ABN-AMRO - Slim ondernemer ZZP 

brand-logo
Boekhouder.nl Rating 4 / 5
Voordelen
cross
Bekende Naam
cross
Mobiele App
cross
Fysieke vestigingen
Nadelen
cross
Relatief duur
Voor wie is ABN-AMRO
arrow

Review van ABN AMRO 

 

Introductie: ABN AMRO is een van de grootste en meest vertrouwde full-service banken van Nederland. Met een geschiedenis die decennia teruggaat, heeft de bank haar waarde bewezen aan zowel individuele consumenten als ondernemers. Het product "Volop Ondernemen Slim" van ABN AMRO is specifiek ontworpen voor ZZP'ers en kleine ondernemers die op zoek zijn naar eenvoudige en essentiële bankdiensten.

 

Pakketdetails:

 • Maandelijkse kosten: €9,90
 • Gratis transacties per jaar: 0
 • Rente: 0,00%
 • ZZP Beoordeling: 4 uit 5
 • MKB Beoordeling: 4 uit 5

 

Voordelen:

 1. Veilig en vertrouwde bank.
 2. Gerekend tot een van de duurzaamste banken.
 3. Eenvoudige koppeling met privérekening mogelijk.
 4. Deskundige klantenservice beschikbaar via chat.

Nadelen:

 1. Geen optie voor extra rekeningen en betaalpassen.
 2. Geen gratis transacties.
 3. Klantenservice uitsluitend bereikbaar via chat.

 

Kenmerken van het Slim Pakket:

 

 • Zakelijke Rekening: Het pakket biedt klanten één zakelijke rekening met één bijbehorende betaalpas. Dit maakt het ideaal voor zelfstandige ondernemers en ZZP'ers.
 • Internet Bankieren Zakelijk: Klanten krijgen toegang tot de digitale bankomgeving van ABN AMRO. Hier kunnen ze gemakkelijk hun financiële zaken regelen zonder het gebruik van een e.identifier. Er zijn ook handige betaal-alerts geïntegreerd.
 • Klantenservice: Ondanks dat de meeste bankzaken gemakkelijk online kunnen worden afgehandeld, is er een chatfunctie beschikbaar voor vragen en ondersteuning, 24/7 bereikbaar.
 • Overige details: Hoewel het pakket gericht is op zelfstandige ondernemers, staat het open voor alle rechtsvormen. Voor diegenen die meer nodig hebben dan dit basispakket biedt, zijn er ook uitgebreidere opties beschikbaar zoals Volop Ondernemen Ambitieus en Volop Ondernemen Grenzeloos.
 • Spaarrekening: Dit is niet standaard inbegrepen, maar kan worden toegevoegd voor een extra €1,50 per maand.

 

Conclusie: 

 

ABN AMRO Volop Ondernemen Slim is een eenvoudig en doeltreffend bankpakket voor ZZP'ers en kleine ondernemers die geen behoefte hebben aan uitgebreide bankdiensten. Met een betaalbare prijs en essentiële functies die aansluiten bij de behoeften van deze doelgroep, is het een solide keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar stabiliteit en betrouwbaarheid in hun bankzaken.

Is een zakelijke rekening noodzakelijk voor zzp'ers?


Hoewel een zakelijke rekening voor zzp'ers niet altijd vereist is, zorgt het wel voor een helder overzicht in de financiële administratie. Zo kan men privé- en zakelijk vermogen eenvoudig scheiden, wat gunstig is voor belastingaangifte en financieel beheer.

 

Waarom kiezen zzp'ers voor een zakelijke rekening?


Een zakelijke rekening helpt zzp'ers om hun inkomsten en uitgaven afzonderlijk te houden van persoonlijke financiën. Dit maakt de boekhouding makkelijker, straalt professionaliteit uit naar klanten, en kan leiden tot zakelijke voordelen zoals kortingen.

 

Wat is nodig om een zakelijke rekening te openen?


Voor het starten van een zakelijke rekening zijn doorgaans een identiteitsbewijs, een KvK-nummer, en een bedrijfsplan of bedrijfsactiviteitenoverzicht nodig. Echter, de eisen kunnen variëren per bank.

 

Hoe snel kan ik een zakelijke rekening openen?


De snelheid van het openen hangt af van de bank. Online banken, zoals N26, kunnen een snelle procedure hebben, soms binnen tien minuten. Bij traditionele banken kan het enkele dagen in beslag nemen.

 

Traditionele of online bank voor zakelijk gebruik?


Uw keuze hangt af van uw zakelijke eisen. Traditionele banken zoals ABN AMRO bieden vaak meer diensten en persoonlijk contact, terwijl online banken zoals Knab voordelige tarieven en handige apps kunnen hebben.

 

Wat kost een zakelijke rekening?


De prijzen variëren. Zo rekent Knab Zakelijk €7,00 per maand, terwijl Finom Solo kosteloos is. Kijk niet alleen naar maandtarieven maar ook naar additionele kosten, zoals voor transacties.

 

Verborgen kosten bij een zakelijke rekening?


Bovenop maandtarieven kunnen er kosten zijn voor transacties, additionele diensten zoals creditcards, en soms voor internationale betalingen.

 

Hoe vergelijk ik zakelijke rekeningen?


Via Boekhouder.nl kunt u makkelijk verschillende zakelijke rekeningen naast elkaar leggen en de beste keus voor uw bedrijf maken.


 

BanknaamGratis transacties p/jRenteMaandelijkse kostenKenmerken
Knab zakelijk5000,00%€7,00Vast, Laag
Finom Solo5 p/m0,00%€0,00Facturatiesysteem
ABN AMRO Volop Ondernemen Ambitieus00,00%€13,75Duurzaam
ABN AMRO Volop Ondernemen Slim00,00%€9,90Koppeling
ING zakelijk00,00%€9,90App, Aanbod
N26 SmartOnbeperkt0,00%€4,90Lage kosten
bunq EasyMoney Business01.05%€12,9925 rekeningen
Holvi Lite500 p/m0,00%€9,00Overzichtelijk
Rabo ZZP Rekening00,00%€0,00Flexibel
N26 BusinessOnbeperkt0,00%€0,000,1% cashback
Wise voor Bedrijven00,00%€4,17Valuta, Koers
Holvi Pro500 p/m0,00%€15,00Boekhoud tools
bunq EasyGreen Business01,05%€22,99Boom planten
Bunq Easy Bank Business01.05%€6,99ZZP functies
N26 Business MetalOnbeperkt0,00%€16,900,5% cashback
Rabobank zakelijk00,00%€9,95Uitbreidbaar
SNS ZZP rekening1.0000,00%€9,45All-in prijs
ABN AMRO Volop Ondernemen Grenzeloos00,00%€24,75Drie rekeningen
ASN Betalen Zelfstandigen1.0000,00%€9,00Duurzaam
Triodos Internet Zaken Rekening00,00%€14,17Financieel gezond
Revolut Free50,00%€0,00Financieel overzicht
Regiobank MKB rekening1.2500,00%€11,45Persoonlijk


 

 

Goedkoopste zakelijke rekening voor zzp'ers?


Uit de aangeleverde gegevens blijkt dat Finom Solo een van de voordeligste keuzes is. Wel is het aantal kosteloze transacties beperkt tot 5 per maand.

 

Zakelijke rekening bij mijn huidige bank?


Het kan gunstig zijn om bij uw eigen bank een zakelijke rekening te starten, vanwege bekendheid met hun diensten en mogelijke gecombineerde aanbiedingen.

 

De beste zakelijke optie voor zzp'ers?


"Beste" is subjectief en hangt af van uw wensen. Bijvoorbeeld, Knab Zakelijk wordt op Boekhouder.nl als topkeus voor zzp'ers aangeraden.

 

Zakelijke rekening voor een vof?


De eisen voor een vof kunnen verschillen van die voor een zzp'er. Het is aan te raden om rekeningen voor vof's te onderzoeken om het beste aanbod te vinden.

Ik hoop dat dit verhelderend is voor uw overzicht van zakelijke rekeningen voor zzp'ers!

Methodologie: Hoe zijn we tot deze gids gekomen?
 

Het selecteren van de beste zakelijke bankrekening voor ZZP'ers is een complex proces dat verschillende factoren en criteria omvat. Hier volgt de methodologie die we hebben toegepast om de banken te beoordelen en te rangschikken:
 

 1. Selectiecriteria:

Voordat we begonnen met het beoordelen, hebben we de banken geselecteerd die zakelijke diensten specifiek voor ZZP'ers aanbieden.

 

 1. Kosten en Tarieven:

 • Maandelijkse Kosten: We hebben gekeken naar de maandelijkse kosten die banken in rekening brengen voor hun zakelijke rekeningen.
 • Transactiekosten: Kosten voor reguliere overboekingen, spoedoverboekingen en andere gerelateerde transacties.
 • Extra Kosten: Hierbij kun je denken aan kosten voor een betaalpas, het opnemen van geld in het buitenland, en eventuele andere extra kosten die niet zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten.

 

 1. Kenmerken en Diensten:

 • Digitale Tools: De beschikbaarheid van mobiele apps, online bankieren, notificaties en andere digitale functies.
 • Extra Diensten: Zoals spaarrekeningen, kredietfaciliteiten, investeringsmogelijkheden, etc.
 • Internationale Diensten: De mogelijkheid om gemakkelijk internationale transacties uit te voeren en valuta's te wisselen.

 

 1. Klantenservice en Ondersteuning:

 • Beschikbaarheid: Is de klantenservice 24/7 beschikbaar?
 • Communicatiekanalen: Via welke kanalen kun je contact opnemen (telefoon, chat, e-mail, etc.)?
 • Reactietijd: Hoe snel reageert de klantenservice op vragen of problemen?

 

 1. Veiligheid en Betrouwbaarheid:

 • Verzekering: Is het geld van de klant verzekerd, en zo ja, tot welk bedrag?
 • Technologische Veiligheid: Welke maatregelen heeft de bank genomen om de digitale platforms te beveiligen tegen hacks en andere cyberdreigingen?

 

 1. Gebruikersreviews en Feedback:

We hebben ook rekening gehouden met de feedback en beoordelingen van echte ZZP'ers die ervaring hebben met deze banken. Dit geeft ons een realistischer beeld van de tevredenheid van klanten en eventuele problemen die ze zijn tegengekomen.

 

 1. Extra Voordelen:

Denk aan bonussen, spaarprogramma's, cashback, en andere incentives die de banken aanbieden om nieuwe klanten aan te trekken of bestaande klanten te behouden.

Na het verzamelen van alle bovenstaande gegevens, hebben we de banken gerangschikt op basis van hun totaalscore, die is berekend door alle factoren te wegen op basis van hun belang voor de gemiddelde ZZP'er.

 

Opmerking: Deze methodologie is ontworpen om een algemeen overzicht te geven van de prestaties van elke bank. Individuele behoeften kunnen variëren, dus het is altijd raadzaam om grondig onderzoek te doen voordat je een definitieve keuze maakt.

Vind je deze informatie nuttig?
7595
0
Dienst
Welke dienst zoek je?