Book holder
Home
Blog
Veiligheid en Gebruiksgemak in de Boekhoudwereld: De Rol van Passkeys
Home
Blog
Veiligheid en Gebruiksgemak in de Boekhoudwereld: De Rol van Passkeys

Veiligheid en Gebruiksgemak in de Boekhoudwereld: De Rol van Passkeys

Rogier Mulder
Gewijzigd, 28 december 2023
Door Rogier Mulder
Gewijzigd, 28 december 2023

🛡️ Voor ondernemers die regelmatig boekhoudsoftware gebruiken, is er nieuws: Passkeys! De integratie van passkeys vormt een belangrijke stap voorwaarts, zowel op het gebied van beveiliging als gebruiksgemak. Lees hier meer over Passkeys en wie dat aanbiedt.

 

article-hero

Een Belangrijke Ontwikkeling in Boekhoudsoftware 

Voor ondernemers die zich in de wereld van boekhoudsoftware begeven, is er een relevante verandering gaande. De integratie van passkeys vormt een belangrijke stap voorwaarts, zowel op het gebied van beveiliging als gebruiksgemak.

 

Wat Zijn Passkeys?

Hoe werkt Passkey's (EN)

Passkeys vertegenwoordigen een nieuwe benadering van online authenticatie. Ontwikkeld met de steun van grote technologiebedrijven, bieden ze een alternatief voor traditionele wachtwoorden door gebruik te maken van biometrische gegevens. Dit systeem draagt bij aan een veiligere en meer gestroomlijnde toegang tot online platforms.
 

🌐Trend: Veiligheid en Gebruiksgemak 

 

In de wereld van boekhoudsoftware zien we een opvallende trend: de integratie van passkeys. Deze nieuwe technologie, die zowel de veiligheid als het gebruiksgemak verbetert, wordt nu toegepast door prominente spelers zoals Informer Online en Moneybird.Informeronline en Moneybird lopen zetten de trend 
 

 

Bij Informer Online heeft men onlangs passkeys in hun systeem geïntegreerd. Deze stap is niet alleen een versterking van de bestaande beveiligingsmaatregelen, maar maakt het inlogproces voor gebruikers ook een stuk eenvoudiger. Voor meer informatie over deze ontwikkeling bij Informer Online, kunt u een kijkje nemen op Informer Online.
 

Moneybird, een ander toonaangevend boekhoudsoftwarebedrijf, heeft eveneens de overstap naar passkeys gemaakt. Deze integratie leidt tot een veiliger en sneller inlogproces, wat de algehele gebruikerservaring aanzienlijk verbetert. Voor meer details over Moneybird's aanpak met passkeys, bezoek Moneybird.

Deze beweging naar passkeys in de boekhoudsoftware-industrie benadrukt een groeiende aandacht voor verbeterde beveiligingspraktijken. Het is een duidelijk signaal dat bedrijven in deze sector zich inzetten om zowel de veiligheid als het gemak voor hun gebruikers te verhogen.
 

Samenvattend, de adoptie van passkeys door Informer Online en Moneybird is een belangrijke stap vooruit in de beveiliging van boekhoudsoftware. Deze innovatie biedt ondernemers een veiliger platform en vereenvoudigt de toegang tot hun financiële informatie, wat leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering.

Vind je deze informatie nuttig?
0
0
Dienst
Welke dienst zoek je?