Help mij
Help mij
logo

Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking is gevestigd in Rotterdam op Adrianalaan 231. Het bedrijf heeft 4 tot 4 medewerkers en is actief in Zuid-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 24085393. Op deze pagina vind je meer informatie over Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking.

Overzicht

Adres

Adrianalaan 231, 3053 ZC Rotterdam, Zuid-Holland

Oprichtingsdatum

1-5-1954

KvK nummer

24085393

Bedrijfsgrootte

4 medewerkers

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking of een andere boekhouder in Rotterdam? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Rotterdam vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking of een andere boekhouder in Rotterdam? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Rotterdam.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Rotterdam via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Rotterdam.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Administratie- en Assurantiekantoor J.W. Mekking? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

logo

Administratiekantoor "Barock"

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Schatkist

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Arway Administrations B.V.

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Wim Grootveld

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Gekaro Administratiekantoor

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Heeze Management

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details