Help Mij
Help Mij
logo

Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V. is gevestigd in Den Haag op Laan van Meerdervoort 1. Het bedrijf heeft 9 tot 9 medewerkers en is actief in Zuid-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 27133014. Op deze pagina vind je meer informatie over Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V..

Overzicht

Adres

Laan van Meerdervoort 1, 2517 AJ Den Haag, Zuid-Holland

Oprichtingsdatum

31-12-1990

KvK nummer

27133014

Bedrijfsgrootte

9 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Werk online samen
met een boekhouder!
Nu 1 jaar gratis e-Boekhouden.nl
Meld Je Gratis Aan!
Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V. of een andere boekhouder in Den Haag? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Den Haag vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V. of een andere boekhouder in Den Haag? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Den Haag.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Den Haag via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V. en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Den Haag.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor Lamet Bijkerk B.V.? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

4.7
1 jaar gratis
e-Boekhouden.nl
Online boekhouden en factureren met een boekhouder!
Meld Je Gratis Aan!

Administratiekantoor Lamet Bijkerk BV

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Smit en de Wolf | Accountancy & Advies

Accountant
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Smit en de Wolf belastingadviseurs b.v.

Belastingadviseur, accountant
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Dorenbos & Partners

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Lodder & Co Rotterdam BV

Accountant
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Lodder & Co Accountants B.V.

Accountant
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details