Help Mij
Help Mij
logo

Administratiekantoor Luik

Boekhouder
Franeker, Friesland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Administratiekantoor Luik is gevestigd in Franeker op C.F. Engelhardstraat 63. Het bedrijf heeft 4 tot 4 medewerkers en is actief in Friesland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 1071517. Op deze pagina vind je meer informatie over Administratiekantoor Luik.

Overzicht

Adres

C.F. Engelhardstraat 63, 8802 XV Franeker, Friesland

Oprichtingsdatum

24-4-1995

KvK nummer

1071517

Bedrijfsgrootte

4 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Compleet
Bankieren en boekhouden
€ 69,99/m excl. btw
Bekijken
PLAN EEN GRATIS OPSTARTGESPREK
Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Administratiekantoor Luik of een andere boekhouder in Franeker? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Franeker vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Administratiekantoor Luik of een andere boekhouder in Franeker? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Franeker.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Franeker via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Luik. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Luik. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Luik. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Luik. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Luik. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Luik. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Administratiekantoor Luik en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Franeker.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor Luik? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor Luik? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

Tellow€ 69,99/m

per maand betalen,
excl. 21% btw
bespaar € 720,- per jaar
  • 4,7/5 (30 reviews)
De technologie van Tellow en een persoonlijke boekhouder, voor zowel zakelijk als privé.
Bekijk details

Administratie Service Bureau De Wit

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

Administratie Serviceburo v.d. Wal

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

Hanenburg Administraties

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

Adviesburo Peter van der Meer

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

VES Administratie Consulting

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

Ynsjoch Administratie & Advies B.V.

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details