Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon
Boekhouder

Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon is gevestigd in Den Helder op Middenweg 84. Het bedrijf heeft 4 tot 2 medewerkers en is actief in Noord-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 37022594. Op deze pagina vind je meer informatie over Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon.

Boekhouder
Den Helder
Noord-Holland
Waarom boekhouder.nl?
 • Direct een voorstel op maat

 • Grootste boekhouderwebsite van Nederland

 • Altijd de beste match

 • 100% Gratis

Hulp bij het kiezen
Offerte
*
*
*
*
Over Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon
 • Adres
  Middenweg 84
  1782 BJ Den Helder
  Noord-Holland
 • KvK nummer
  37022594
 • Bedrijfsgrootte
  4 - 2 medewerkers
 • Oprichtingsdatum
  1-7-1943
 • Openingstijden
  • Maandag: 08.00 - 17.30
  • Dinsdag: 08.00 - 17.30
  • Woensdag: 08.00 - 17.30
  • Donderdag: 08.00 - 17.30
  • Vrijdag: 08.00 - 17.30
  • Zaterdag: gesloten
  • Zondag: gesloten
Dienstverlening
  Volledige boekhouding

  Volledige boekhouding uitbesteden aan Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon of een andere boekhouder in Den Helder? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Den Helder vind je in onze prijsgids.

  Prijsgids boekhouding

  Administratie

  Administratie uitbesteden aan Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon of een andere boekhouder in Den Helder? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Den Helder.

  Prijsgids administratie

  Fiscaal advies

  Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Den Helder via Boekhouder.nl

  Prijsgids fiscaal advies

  Aangifte inkomstenbelasting

  Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

  Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

  Aangifte vennootschapsbelasting

  Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

  Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

  Aangifte omzetbelasting

  Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

  Prijsgids aangifte omzetbelasting

  Aangifte loonbelasting

  Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

  Prijsgids aangifte loonbelasting

  Loonadministratie

  Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

  Prijsgids loonadministratie

  Loonverwerking

  Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

  Prijsgids loonverwerking

  Advies verloning

  Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl Den Helder.

  Prijsgids verloning

  Jaarrekening

  Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

  Prijsgids jaarrekening

  Jaarverslag

  Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

  Prijsgids jaarverslag

* Deze lijst is niet geverifieerd

Vraag een offerte aan. Gratis en vrijblijvend via Boekhouder.nl Meer informatie

Gratis
Boekhouder
Den Helder
Noord-Holland
Reviews over Administratiekantoor M.J. Van Berkum en Zoon

Er zijn nog geen reviews voor dit bedrijf