Help Mij
Help Mij
logo

Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens

Boekhouder
Winschoten, Groningen

Offerte service Boekhouder.nl®

Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens is gevestigd in Winschoten op Kloosterlaan 5. Het bedrijf heeft 4 tot 4 medewerkers en is actief in Groningen. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 54319870. Op deze pagina vind je meer informatie over Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens.

Overzicht

Adres

Kloosterlaan 5, 9675 JL Winschoten, Groningen

Oprichtingsdatum

1-1-2012

KvK nummer

54319870

Branches

Zakelijke dienstverlening, Retail en e-commerce, Productie, Horeca, Handel, Bouw

Focus

ZZP-ers, Start-ups, MKB

Bedrijfsgrootte

4 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens of een andere boekhouder in Winschoten? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Winschoten vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens of een andere boekhouder in Winschoten? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Winschoten.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Winschoten via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Winschoten.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

Scriptorium

Boekhouder
Winschoten, Groningen
Bekijk details

Mories van Zanden Administraties & Belastingadvies

Belastingadviseur, boekhouder
Winschoten, Groningen
Bekijk details

Administratiekantoor Oldambt

Boekhouder
Winschoten, Groningen
Bekijk details

S. Bontsema

Boekhouder
Heiligerlee, Groningen
Bekijk details

Administratiekantoor Bloksma

Boekhouder
Winschoten, Groningen
Bekijk details

Administratie- en Adviesbureau Winschoten

Boekhouder
Winschoten, Groningen
Bekijk details