Help Mij
Help Mij
logo

AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF

Boekhouder
De Westereen, Friesland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF is gevestigd in De Westereen op Foarstrjitte 34. Het bedrijf heeft 4 tot 4 medewerkers en is actief in Friesland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 1132061. Op deze pagina vind je meer informatie over AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF.

Overzicht

Adres

Foarstrjitte 34, 9271 KH De Westereen, Friesland

Oprichtingsdatum

1-6-2008

KvK nummer

1132061

Bedrijfsgrootte

4 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF of een andere boekhouder in De Westereen? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in De Westereen vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF of een andere boekhouder in De Westereen? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in De Westereen.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in De Westereen via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in De Westereen.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als AKBK Administratieve en financiële dienstverlening VOF? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

De Vries Everts Numan Accountants Adviesgroep

Accountant
De Westereen, Friesland
Bekijk details

F. Boorsma

Boekhouder
De Westereen, Friesland
Bekijk details

Administratie & Consultancy Santema

Boekhouder
De Westereen, Friesland
Bekijk details

Administratiekantoor Bokma

Boekhouder
De Westereen, Friesland
Bekijk details

C.L.A. Administraties & Belastingen

Belastingadviseur, boekhouder
De Westereen, Friesland
Bekijk details

Adm. Kantoor Jellema

Boekhouder
De Westereen, Friesland
Bekijk details