Help mij
Help mij
logo

Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.

Boekhouder
Dordrecht, Zuid-Holland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V. is gevestigd in Dordrecht op Laan der Verenigde Naties 9. Het bedrijf heeft 9 tot 9 medewerkers en is actief in Zuid-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 23045001. Op deze pagina vind je meer informatie over Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V..

Overzicht

Adres

Laan der Verenigde Naties 9, 3316 AK Dordrecht, Zuid-Holland

Oprichtingsdatum

30-9-1980

KvK nummer

23045001

Bedrijfsgrootte

9 medewerkers

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V. of een andere boekhouder in Dordrecht? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Dordrecht vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V. of een andere boekhouder in Dordrecht? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Dordrecht.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Dordrecht via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V. en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Dordrecht.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V.? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

logo

BDO Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Belastingadviseur, accountant
Dordrecht, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

BDO Audit & Assurance B.V.

Accountant
Dordrecht, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Accuraede BV

Boekhouder
Dordrecht, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Ten Raede MKB Support B.V.

Boekhouder
Dordrecht, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Administratie- & Belastingadviesbureau Van Dillen Advies

Boekhouder
Dordrecht, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

ESJ

Boekhouder
Zwijndrecht, Zuid-Holland
Bekijk details