Help mij
Help mij
logo

Hans Baas Administraties

Boekhouder
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Hans Baas Administraties is gevestigd in Krimpen aan Den IJssel op Hoge Vijver 29. Het bedrijf heeft 1 medewerker en is actief in Zuid-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 59545127. Op deze pagina vind je meer informatie over Hans Baas Administraties.

Overzicht

Adres

Hoge Vijver 29, 2923 LA Krimpen aan Den IJssel, Zuid-Holland

Oprichtingsdatum

1-1-2014

KvK nummer

59545127

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Hans Baas Administraties of een andere boekhouder in Krimpen aan Den IJssel? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Krimpen aan Den IJssel vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Hans Baas Administraties of een andere boekhouder in Krimpen aan Den IJssel? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Krimpen aan Den IJssel.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Krimpen aan Den IJssel via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Hans Baas Administraties. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Hans Baas Administraties. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Hans Baas Administraties. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Hans Baas Administraties. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Hans Baas Administraties. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Hans Baas Administraties. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Hans Baas Administraties en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Krimpen aan Den IJssel.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Hans Baas Administraties? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Hans Baas Administraties? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

logo

KSRA B.V.

Accountant
Krimpen aan Den IJssel, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Riverside Consultancy

Boekhouder
Krimpen aan Den IJssel, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Emvo

Boekhouder
Krimpen aan Den IJssel, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

vBeVe

Boekhouder
Krimpen aan Den IJssel, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Timm, Timm & Timm B.V.

Boekhouder
Krimpen aan Den IJssel, Zuid-Holland
Bekijk details
logo

Lionana of Rotterdam

Boekhouder
Krimpen aan Den IJssel, Zuid-Holland
Bekijk details