Help Mij
Help Mij
logo

JMBS Legal Services

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

JMBS Legal Services is gevestigd in Den Haag op Benoordenhoutseweg 21. Het bedrijf heeft 4 tot 4 medewerkers en is actief in Zuid-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 57880247. Op deze pagina vind je meer informatie over JMBS Legal Services.

Overzicht

Adres

Benoordenhoutseweg 21, 2596 BA Den Haag, Zuid-Holland

Oprichtingsdatum

1-5-2013

KvK nummer

57880247

Bedrijfsgrootte

4 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan JMBS Legal Services of een andere boekhouder in Den Haag? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Den Haag vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan JMBS Legal Services of een andere boekhouder in Den Haag? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Den Haag.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Den Haag via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals JMBS Legal Services. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals JMBS Legal Services. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals JMBS Legal Services. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals JMBS Legal Services. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals JMBS Legal Services. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals JMBS Legal Services. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals JMBS Legal Services en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Den Haag.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als JMBS Legal Services? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als JMBS Legal Services? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor B.V.

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

A4Finance

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Schipper & Paul Accountants B.V.

Accountant
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Driessen Accountants en Adviseurs

Accountant
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Top en Co Accountants en Belastingadviseurs

Belastingadviseur, accountant
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Fiscaal Advies- en Administratiebureau Heller B.V.

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details