Help Mij
Help Mij
logo

Kollberg Finance

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Kollberg Finance is gevestigd in Amsterdam op Alexander Boersstraat 3. Het bedrijf heeft 1 medewerker en is actief in Noord-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 70526567. Op deze pagina vind je meer informatie over Kollberg Finance.

Overzicht

Adres

Alexander Boersstraat 3, 1071 KT Amsterdam, Noord-Holland

Oprichtingsdatum

1-1-2017

KvK nummer

70526567

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Werk online samen
met een boekhouder!
Nu 1 jaar gratis e-Boekhouden.nl
Meld Je Gratis Aan!
Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Kollberg Finance of een andere boekhouder in Amsterdam? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Amsterdam vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Kollberg Finance of een andere boekhouder in Amsterdam? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Amsterdam.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Amsterdam via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Kollberg Finance. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Kollberg Finance. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Kollberg Finance. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Kollberg Finance. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Kollberg Finance. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Kollberg Finance. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Kollberg Finance en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Amsterdam.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Kollberg Finance? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Kollberg Finance? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

4.7
1 jaar gratis
e-Boekhouden.nl
Online boekhouden en factureren met een boekhouder!
Meld Je Gratis Aan!

Buro Zaken B.V.

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

ab30

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

Grootboek & Gitaar

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

Boven BV

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

Financial Boardroom Amsterdam

Accountant
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

oamkb

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details