Help Mij
Help Mij
logo

L & R Administratiekantoor

Boekhouder
Franeker, Friesland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

L & R Administratiekantoor is gevestigd in Franeker op Hertog Van Saxenlaan 80. Het bedrijf heeft 4 tot 4 medewerkers en is actief in Friesland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 1038713. Op deze pagina vind je meer informatie over L & R Administratiekantoor.

Overzicht

Adres

Hertog Van Saxenlaan 80, 8802 PP Franeker, Friesland

Oprichtingsdatum

1-7-1948

KvK nummer

1038713

Bedrijfsgrootte

4 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Compleet
Bankieren en boekhouden
€ 69,99/m excl. btw
Bekijken
PLAN EEN GRATIS OPSTARTGESPREK
Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan L & R Administratiekantoor of een andere boekhouder in Franeker? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Franeker vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan L & R Administratiekantoor of een andere boekhouder in Franeker? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Franeker.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Franeker via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals L & R Administratiekantoor. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals L & R Administratiekantoor. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals L & R Administratiekantoor. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals L & R Administratiekantoor. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals L & R Administratiekantoor. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals L & R Administratiekantoor. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals L & R Administratiekantoor en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Franeker.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als L & R Administratiekantoor? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als L & R Administratiekantoor? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

Tellow€ 69,99/m

per maand betalen,
excl. 21% btw
bespaar € 720,- per jaar
  • 4,7/5 (30 reviews)
De technologie van Tellow en een persoonlijke boekhouder, voor zowel zakelijk als privé.
Bekijk details

Greidanus Administratie & Belastingadvies

Belastingadviseur, boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

Administratieverzorging J. Osinga

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

De Jong Management & Consultancy

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

G.L. Consultancy

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

Boekhoud Service Hutten

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details

Ak S. Ybema

Boekhouder
Franeker, Friesland
Bekijk details