Help Mij
Help Mij
logo

LION Financial Services B.V.

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

LION Financial Services B.V. is gevestigd in Den Haag op Koninginnegracht 46. Het bedrijf heeft 19 tot 19 medewerkers en is actief in Zuid-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 67730418. Op deze pagina vind je meer informatie over LION Financial Services B.V..

Overzicht

Adres

Koninginnegracht 46, 2514 AD Den Haag, Zuid-Holland

Oprichtingsdatum

2-1-2017

KvK nummer

67730418

Bedrijfsgrootte

19 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Compleet
Bankieren en boekhouden
€ 69,99/m excl. btw
Bekijken
PLAN EEN GRATIS OPSTARTGESPREK
Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan LION Financial Services B.V. of een andere boekhouder in Den Haag? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Den Haag vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan LION Financial Services B.V. of een andere boekhouder in Den Haag? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Den Haag.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Den Haag via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals LION Financial Services B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals LION Financial Services B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals LION Financial Services B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals LION Financial Services B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals LION Financial Services B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals LION Financial Services B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals LION Financial Services B.V. en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Den Haag.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als LION Financial Services B.V.? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als LION Financial Services B.V.? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

Tellow€ 69,99/m

per maand betalen,
excl. 21% btw
bespaar € 720,- per jaar
  • 4,7/5 (30 reviews)
De technologie van Tellow en een persoonlijke boekhouder, voor zowel zakelijk als privé.
Bekijk details

Retain Financial Advisory B.V.

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Van der Tak Auditors en Belastingadviseurs

Belastingadviseur, boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

MDM administratie B.V.

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

MDM I 100% Salarisverwerking BV

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Adviesbureau P.E.W. Nijgh B.V.

Boekhouder
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details

Lodder & Co Accountants

Accountant
Den Haag, Zuid-Holland
Bekijk details