Help mij
Help mij
logo

Lubbers Bewind en Beheer

Boekhouder
Stadskanaal, Groningen
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Lubbers Bewind en Beheer is gevestigd in Stadskanaal op Tinnegieter 21. Het bedrijf heeft 1 medewerker en is actief in Groningen. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 60546026. Op deze pagina vind je meer informatie over Lubbers Bewind en Beheer.

Overzicht

Adres

Tinnegieter 21, 9502 EX Stadskanaal, Groningen

Oprichtingsdatum

1-5-2014

KvK nummer

60546026

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Lubbers Bewind en Beheer of een andere boekhouder in Stadskanaal? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Stadskanaal vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Lubbers Bewind en Beheer of een andere boekhouder in Stadskanaal? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Stadskanaal.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Stadskanaal via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Lubbers Bewind en Beheer. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Lubbers Bewind en Beheer. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Lubbers Bewind en Beheer. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Lubbers Bewind en Beheer. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Lubbers Bewind en Beheer. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Lubbers Bewind en Beheer. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Lubbers Bewind en Beheer en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Stadskanaal.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Lubbers Bewind en Beheer? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Lubbers Bewind en Beheer? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

logo

Flynth adviseurs en accountants BV

Accountant
Stadskanaal, Groningen
Bekijk details
logo

Finesse

Boekhouder
Stadskanaal, Groningen
Bekijk details
logo

Triacc Adviseurs & Accountants

Accountant
Stadskanaal, Groningen
Bekijk details
logo

Trippel aaa

Boekhouder
Stadskanaal, Groningen
Bekijk details
logo

Informatie en Administratiekantoor A. van der Mark

Boekhouder
Stadskanaal, Groningen
Bekijk details
logo

Ear Management BV

Boekhouder
Stadskanaal, Groningen
Bekijk details