Help Mij
Help Mij
logo

Rik Dekker Controlling

Boekhouder
Blijham, Groningen
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Rik Dekker Controlling is gevestigd in Blijham op Achterste Rou 6. Het bedrijf heeft 1 medewerker en is actief in Groningen. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 2076756. Op deze pagina vind je meer informatie over Rik Dekker Controlling.

Overzicht

Adres

Achterste Rou 6, 9697 PT Blijham, Groningen

Oprichtingsdatum

15-2-2002

KvK nummer

2076756

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Werk online samen
met een boekhouder!
Nu 1 jaar gratis e-Boekhouden.nl
Meld Je Gratis Aan!
Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Rik Dekker Controlling of een andere boekhouder in Blijham? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Blijham vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Rik Dekker Controlling of een andere boekhouder in Blijham? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Blijham.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Blijham via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Rik Dekker Controlling. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Rik Dekker Controlling. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Rik Dekker Controlling. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Rik Dekker Controlling. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Rik Dekker Controlling. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Rik Dekker Controlling. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Rik Dekker Controlling en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Blijham.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Rik Dekker Controlling? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Rik Dekker Controlling? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

4.7
1 jaar gratis
e-Boekhouden.nl
Online boekhouden en factureren met een boekhouder!
Meld Je Gratis Aan!

Administratiekantoor Blijborg

Boekhouder
Blijham, Groningen
Bekijk details

IN CONTROL

Boekhouder
Blijham, Groningen
Bekijk details

Administratiekantoor Oosteinde

Boekhouder
Blijham, Groningen
Bekijk details

Houwen V.O.F.

Boekhouder
Blijham, Groningen
Bekijk details

ACR Administratieve Dienstverlening

Boekhouder
Blijham, Groningen
Bekijk details

Intrum Plus C.V.

Boekhouder
Winschoten, Groningen
Bekijk details