Help Mij
Help Mij
Logo Administratiekantoor J.C. Langendoen

Administratiekantoor J.C. Langendoen

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland

Offerte service Boekhouder.nl®

Administratiekantoor J.C. Langendoen is gevestigd in Rotterdam op Kleiweg 20. Het bedrijf heeft 9 tot 9 medewerkers en is actief in Zuid-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 24235850. Op deze pagina vind je meer informatie over Administratiekantoor J.C. Langendoen.

Overzicht

Adres

Kleiweg 20, 3051 GR Rotterdam, Zuid-Holland

Oprichtingsdatum

1-1-1993

KvK nummer

24235850

Branche organisatie

NOAB

Branches

Zakelijke dienstverlening, Horeca, Handel, Bouw

Focus

ZZP-ers, MKB

Bedrijfsgrootte

9 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Administratiekantoor J.C. Langendoen of een andere boekhouder in Rotterdam? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Rotterdam vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Administratiekantoor J.C. Langendoen of een andere boekhouder in Rotterdam? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Rotterdam.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Rotterdam via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor J.C. Langendoen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor J.C. Langendoen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor J.C. Langendoen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor J.C. Langendoen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor J.C. Langendoen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Administratiekantoor J.C. Langendoen. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Administratiekantoor J.C. Langendoen en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Rotterdam.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor J.C. Langendoen? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Administratiekantoor J.C. Langendoen? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

Salarisconsultant.nl B.V.

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Doorpol Administratiekantoor

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Rassat Investment B.V.

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Bassant Accountants en Belastingadviseurs

Belastingadviseur, accountant
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Bassant Administraties BV

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Belastingadvieskantoor Fisc@liset B.V.

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details