Help Mij
Help Mij
logo

Bassant Administraties BV

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Bassant Administraties BV is gevestigd in Rotterdam op Villapark 1. Het bedrijf heeft 19 tot 19 medewerkers en is actief in Zuid-Holland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 58433201. Op deze pagina vind je meer informatie over Bassant Administraties BV.

Overzicht

Adres

Villapark 1, 3051 BP Rotterdam, Zuid-Holland

Oprichtingsdatum

18-7-2013

KvK nummer

58433201

Bedrijfsgrootte

19 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Bassant Administraties BV of een andere boekhouder in Rotterdam? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Rotterdam vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Bassant Administraties BV of een andere boekhouder in Rotterdam? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Rotterdam.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Rotterdam via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Bassant Administraties BV. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Bassant Administraties BV. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Bassant Administraties BV. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Bassant Administraties BV. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Bassant Administraties BV. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Bassant Administraties BV. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Bassant Administraties BV en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Rotterdam.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Bassant Administraties BV? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Bassant Administraties BV? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

Bassant Accountants en Belastingadviseurs

Belastingadviseur, accountant
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Belastingadvieskantoor Fisc@liset B.V.

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Blok & Partners Administratie- en bel.adv.knt.

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Administratie- en Inkoopcentrum Correct Group B.V.

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Administratiekantoor J.C. Langendoen

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details

Salarisconsultant.nl B.V.

Boekhouder
Rotterdam, Zuid-Holland
Bekijk details