Help Mij
Help Mij
logo

Boekhoudkantoor Jan van der Galiën

Boekhouder
Feanwâlden, Friesland
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslag

Offerte service Boekhouder.nl®

Boekhoudkantoor Jan van der Galiën is gevestigd in Feanwâlden op De Flearen 23. Het bedrijf heeft 1 medewerker en is actief in Friesland. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 1122400. Op deze pagina vind je meer informatie over Boekhoudkantoor Jan van der Galiën.

Overzicht

Adres

De Flearen 23, 9269 XA Feanwâlden, Friesland

Oprichtingsdatum

1-10-2007

KvK nummer

1122400

Bedrijfsgrootte

1 medewerker

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Werk online samen
met een boekhouder!
Nu 1 jaar gratis e-Boekhouden.nl
Meld Je Gratis Aan!
Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Boekhoudkantoor Jan van der Galiën of een andere boekhouder in Feanwâlden? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Feanwâlden vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Boekhoudkantoor Jan van der Galiën of een andere boekhouder in Feanwâlden? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Feanwâlden.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Feanwâlden via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Boekhoudkantoor Jan van der Galiën. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Boekhoudkantoor Jan van der Galiën. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Boekhoudkantoor Jan van der Galiën. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Boekhoudkantoor Jan van der Galiën. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Boekhoudkantoor Jan van der Galiën. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Boekhoudkantoor Jan van der Galiën. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Boekhoudkantoor Jan van der Galiën en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Feanwâlden.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Boekhoudkantoor Jan van der Galiën? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Boekhoudkantoor Jan van der Galiën? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Alternatieven

4.7
1 jaar gratis
e-Boekhouden.nl
Online boekhouden en factureren met een boekhouder!
Meld Je Gratis Aan!

Administratiekantoor Haringa

Boekhouder
Feanwâlden, Friesland
Bekijk details

Jékawé Financieel Management & Accountancy BV

Accountant
Feanwâlden, Friesland
Bekijk details

Administratiekantoor Ageeth Luning

Boekhouder
Feanwâlden, Friesland
Bekijk details

J.P. Boorsma Administr. & Financ. Manag.

Boekhouder
Feanwâlden, Friesland
Bekijk details

Administratiekantoor Bokma

Boekhouder
De Westereen, Friesland
Bekijk details

Geriema Office Support

Boekhouder
Noardburgum, Friesland
Bekijk details