Help Mij
Help Mij
logo

Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.

Accountant
Amsterdam, Noord-Holland

Offerte service Boekhouder.nl®

Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V. is gevestigd in Amsterdam op Nicolaas Maesstraat 52. Het bedrijf heeft tot medewerkers en is actief in Noord-Holland. Het administratiekantoor is een accountant en geregistreerd onder KvK nummer . Op deze pagina vind je meer informatie over Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V..

Overzicht

Adres

Nicolaas Maesstraat 52, 1071 RB Amsterdam, Noord-Holland

Oprichtingsdatum

Onbekend

KvK nummer

Onbekend

Branches

Zakelijke dienstverlening, Retail en e-commerce, Productie, Horeca, Handel, Gezondheidszorg, Bouw

Focus

ZZP-ers, Start-ups, MKB, Middelgrote en grote bedrijven

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V. of een andere accountant in Amsterdam? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Amsterdam vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V. of een andere accountant in Amsterdam? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Amsterdam.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Amsterdam via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V. en zoek jij hiervoor een accountant. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Amsterdam.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V.? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Accountantsverklaring laten maken door een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V. in Amsterdam. Vraag voor de beste match en prijs een offerte aan via Boekhouder.nl

Prijsgids accountantsverklaring

Accountantscontrole laten uitvoeren door een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V. in Amsterdam. Vraag voor de beste match een offerte aan via Boekhouder.nl

Prijsgids accountantscontrole

Wil jij een adviesvraag neerleggen bij een accountant zoals Castelein & Basmaci Accountants Adviseurs B.V. en zoek je hiervoor de beste accountant voor jouw onderneming. Vraag het de adviseurs van Boekhouder.nl in Amsterdam en ontvang meerdere offertes voor jouw adviesvraag.

Prijsgids advies accountant

Alternatieven

Van Benthem Bedrijfseconomen

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

Stichting Goed Geregeld

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

NACT Rotterdam B.V.

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

Administratie- en Advieskantoor Peereboom BV

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

Administratie- en Advieskantoor Peereboom B.V.

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details

Peter Saalbrink

Boekhouder
Amsterdam, Noord-Holland
Bekijk details