Help Mij
Help Mij
Logo de Jong & Laan accountants belastingadviseurs

de Jong & Laan accountants belastingadviseurs

Belastingadviseur, accountant
Assen, Drenthe

Offerte service Boekhouder.nl®

de Jong & Laan accountants belastingadviseurs is gevestigd in Assen op Amerikaweg 8. Het bedrijf heeft tot medewerkers en is actief in Drenthe. Het administratiekantoor is een belastingadviseur, accountant en geregistreerd onder KvK nummer . Op deze pagina vind je meer informatie over de Jong & Laan accountants belastingadviseurs.

Overzicht

Adres

Amerikaweg 8, 9407 TK Assen, Drenthe

Oprichtingsdatum

Onbekend

KvK nummer

Onbekend

Branche organisatie

NBA, Register belasting adviseurs

Branches

Zakelijke dienstverlening, Retail en e-commerce, Productie, Overheid, visserij, bosbouw, Landbouw, Horeca, Handel, Gezondheidszorg, Bouw

Focus

ZZP-ers, Start-ups, MKB, Middelgrote en grote bedrijven, Internationale bedrijven

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Compleet
Bankieren en boekhouden
€ 69,99/m excl. btw
Bekijken
PLAN EEN GRATIS OPSTARTGESPREK
Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan de Jong & Laan accountants belastingadviseurs of een andere belastingadviseur, accountant in Assen? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Assen vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan de Jong & Laan accountants belastingadviseurs of een andere belastingadviseur, accountant in Assen? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Assen.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Assen via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een belastingadviseur, accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een belastingadviseur, accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een belastingadviseur, accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een belastingadviseur, accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een belastingadviseur, accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een belastingadviseur, accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs en zoek jij hiervoor een belastingadviseur, accountant. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Assen.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als de Jong & Laan accountants belastingadviseurs? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als de Jong & Laan accountants belastingadviseurs? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Accountantsverklaring laten maken door een accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs in Assen. Vraag voor de beste match en prijs een offerte aan via Boekhouder.nl

Prijsgids accountantsverklaring

Accountantscontrole laten uitvoeren door een accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs in Assen. Vraag voor de beste match een offerte aan via Boekhouder.nl

Prijsgids accountantscontrole

Wil jij een adviesvraag neerleggen bij een accountant zoals de Jong & Laan accountants belastingadviseurs en zoek je hiervoor de beste belastingadviseur, accountant voor jouw onderneming. Vraag het de adviseurs van Boekhouder.nl in Assen en ontvang meerdere offertes voor jouw adviesvraag.

Prijsgids advies accountant

Alternatieven

Tellow€ 69,99/m

per maand betalen,
excl. 21% btw
bespaar € 720,- per jaar
  • 4,7/5 (30 reviews)
De technologie van Tellow en een persoonlijke boekhouder, voor zowel zakelijk als privé.
Bekijk details

Sabanoord accountants & adviseurs

Accountant
Assen, Drenthe
Bekijk details

Loonservice Noord

Boekhouder
Assen, Drenthe
Bekijk details

Verstegen accountants en belastingadviseurs B.V.

Belastingadviseur, accountant
Assen, Drenthe
Bekijk details

Ficare B.V.

Boekhouder
Assen, Drenthe
Bekijk details

mth accountants & adviseurs b.v.

Accountant
Assen, Drenthe
Bekijk details

De Jong Administraties

Boekhouder
Assen, Drenthe
Bekijk details