Help mij
Help mij
logo

Floriq B.V.

Accountant, boekhouder
Eindhoven, Noord-Brabant
Volledige boekhoudingAdministratieAdviesFiscaal adviesAangifte inkomstenbelastingAangifte vennootschapsbelastingAangifte omzetbelastingAangifte loonbelastingLoonadministratieLoonverwerkingAdvies verloningJaarrekeningJaarverslagAccountantsverklaringAccountants-controleAdvies accountant

Offerte service Boekhouder.nl®

Floriq B.V. is gevestigd in Eindhoven op Turnhoutlaan 9. Het bedrijf heeft 9 tot 9 medewerkers en is actief in Noord-Brabant. Het administratiekantoor is een accountant, boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 30142542. Op deze pagina vind je meer informatie over Floriq B.V..

Overzicht

Adres

Turnhoutlaan 9, 5628 RJ Eindhoven, Noord-Brabant

Oprichtingsdatum

29-5-1997

KvK nummer

30142542

Bedrijfsgrootte

9 medewerkers

Bezoektijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag, Zondag Gesloten

Volledige boekhouding

Volledige boekhouding uitbesteden aan Floriq B.V. of een andere accountant, boekhouder in Eindhoven? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Eindhoven vind je in onze prijsgids.

Prijsgids boekhouding

Administratie uitbesteden aan Floriq B.V. of een andere accountant, boekhouder in Eindhoven? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Eindhoven.

Prijsgids administratie

Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Eindhoven via Boekhouder.nl

Prijsgids fiscaal advies

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een accountant, boekhouder zoals Floriq B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een accountant, boekhouder zoals Floriq B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een accountant, boekhouder zoals Floriq B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

Prijsgids aangifte omzetbelasting

Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een accountant, boekhouder zoals Floriq B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids aangifte loonbelasting

Loonadministratie uitbesteden aan een accountant, boekhouder zoals Floriq B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

Prijsgids loonadministratie

Loonverwerking uitbesteden aan een accountant, boekhouder zoals Floriq B.V.. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

Prijsgids loonverwerking

Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Floriq B.V. en zoek jij hiervoor een accountant, boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl in Eindhoven.

Prijsgids verloning

Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Floriq B.V.? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

Prijsgids jaarrekening

Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Floriq B.V.? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

Prijsgids jaarverslag

Accountantsverklaring laten maken door een accountant zoals Floriq B.V. in Eindhoven. Vraag voor de beste match en prijs een offerte aan via Boekhouder.nl

Prijsgids accountantsverklaring

Accountantscontrole laten uitvoeren door een accountant zoals Floriq B.V. in Eindhoven. Vraag voor de beste match een offerte aan via Boekhouder.nl

Prijsgids accountantscontrole

Wil jij een adviesvraag neerleggen bij een accountant zoals Floriq B.V. en zoek je hiervoor de beste accountant, boekhouder voor jouw onderneming. Vraag het de adviseurs van Boekhouder.nl in Eindhoven en ontvang meerdere offertes voor jouw adviesvraag.

Prijsgids advies accountant

Alternatieven

logo

FloriQ Eindhoven B.V.

Boekhouder
Eindhoven, Noord-Brabant
Bekijk details
logo

Administratie- en Belastingadvieskantoor Deeblo B.V.

Belastingadviseur, boekhouder
Eindhoven, Noord-Brabant
Bekijk details
logo

WAK

Boekhouder
Eindhoven, Noord-Brabant
Bekijk details
logo

SSB administratief

Boekhouder
Eindhoven, Noord-Brabant
Bekijk details
Logo Baker Tilly (Netherlands) N.V.

Baker Tilly (Netherlands) N.V.

Accountant
Eindhoven, Noord-Brabant
Bekijk details
logo

Lus Clara Administrateur

Boekhouder
Eindhoven, Noord-Brabant
Bekijk details