Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening
Boekhouder

Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening is gevestigd in Meppel op Biezenveld 58. Het bedrijf heeft 1 medewerker en is actief in Drenthe. Het administratiekantoor is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 69827451. Op deze pagina vind je meer informatie over Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening.

Boekhouder
Meppel
Drenthe
Waarom boekhouder.nl?
 • Direct een voorstel op maat

 • Grootste boekhouderwebsite van Nederland

 • Altijd de beste match

 • 100% Gratis

Hulp bij het kiezen
Offerte
*
*
*
*
Over Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening
 • Adres
  Biezenveld 58
  7943 MD Meppel
  Drenthe
 • Juridische entiteit
 • KvK nummer
  69827451
 • Bedrijfsgrootte
  1 medewerker
 • Oprichtingsdatum
  1-10-2017
 • Openingstijden
  • Maandag: 08.30 - 17.30
  • Dinsdag: 08.30 - 17.30
  • Woensdag: 08.30 - 17.30
  • Donderdag: 08.30 - 17.30
  • Vrijdag: 08.30 - 17.30
  • Zaterdag: gesloten
  • Zondag: gesloten
Dienstverlening
  Volledige boekhouding

  Volledige boekhouding uitbesteden aan Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening of een andere boekhouder in Meppel? Vraag voor de beste match eerst een offerte aan via Boekhouder.nl. Meer informatie over het uitbesteden van de boekhouding in Meppel vind je in onze prijsgids.

  Prijsgids boekhouding

  Administratie

  Administratie uitbesteden aan Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening of een andere boekhouder in Meppel? Ga voor zekerheid en de beste match met een offerte via Boekhouder.nl. Meer informatie vind je in de prijsgids over het uitbesteden van de administratie in Meppel.

  Prijsgids administratie

  Fiscaal advies

  Fiscaal advies nodig? Vind een belastingadviseur in Meppel via Boekhouder.nl

  Prijsgids fiscaal advies

  Aangifte inkomstenbelasting

  Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

  Prijsgids aangifte inkomstenbelasting

  Aangifte vennootschapsbelasting

  Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening. Bekijk de prijsgids voor meer informatie en vind het beste administratiekantoor voor jouw BV.

  Prijsgids aangifte vennootschapsbelasting

  Aangifte omzetbelasting

  Aangifte omzetbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening. Bekijk de prijsgids voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor de beste match met jouw onderneming.

  Prijsgids aangifte omzetbelasting

  Aangifte loonbelasting

  Aangifte loonbelasting uitbesteden aan een boekhouder zoals Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

  Prijsgids aangifte loonbelasting

  Loonadministratie

  Loonadministratie uitbesteden aan een boekhouder zoals Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening. Bekijk de prijsgids voor meer informatie over het uitbesteden van de loonadministratie.

  Prijsgids loonadministratie

  Loonverwerking

  Loonverwerking uitbesteden aan een boekhouder zoals Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening. Bekijk de prijsgids voor meer informatie.

  Prijsgids loonverwerking

  Advies verloning

  Wil jij een adviesvraag neerleggen over verloning bij een bedrijf zoals Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening en zoek jij hiervoor een boekhouder. Vraag direct meerdere offertes aan via de adviseurs van Boekhouder.nl Meppel.

  Prijsgids verloning

  Jaarrekening

  Jaarrekening laten maken door een bedrijf zo als Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening? Bekijk de prijsgids jaarrekening voor meer informatie.

  Prijsgids jaarrekening

  Jaarverslag

  Jaarverslag laten maken door een bedrijf zo als Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening? Bekijk de prijsgids jaarverslagen voor meer informatie.

  Prijsgids jaarverslag

* Deze lijst is niet geverifieerd

Vraag een offerte aan. Gratis en vrijblijvend via Boekhouder.nl Meer informatie

Gratis
Boekhouder
Meppel
Drenthe
Reviews over Leo van der Vegt Administratieve en fiscale dienstverlening

Er zijn nog geen reviews voor dit bedrijf