Help Mij
Help Mij

🏷 Gratis Offerte Ontvangen

Ontvang tot 3 gratis offertes van boekhouders in Valkenswaard

Aanvragen

Simpel Online Boekhouden

Gratis uitproberen?🤩 Gan dan naar e-Boekhouden

Bekijken
Aantal boekhouders Valkenswaard, Noord-Brabant gevonden: 70

70 Boekhouders gevonden

Sorteer op
Filters:BoekhouderWis alle filters

Jovijn is gevestigd in Valkenswaard op Kerkhofstraat 21. De boekhouder Jovijn heeft 4 tot 4 medewerkers en is actief in Noord-Brabant.

Deze boekhouder is actief in Noord-Brabant en is gevestigd in Valkenswaard op Deelshurk 6.

Het administratiekantoor Administratiekantoor Jacobs B.V. is een boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 17038023.

Daan's Flexibele Dienstverlening is gevestigd in Valkenswaard op De Langveter 2. De boekhouder Daan's Flexibele Dienstverlening heeft 1 medewerker en is actief in Noord-Brabant.

De Vries & Partners Accountantsassociatie Tilburg B.V. is gevestigd in Valkenswaard op Luikerweg 68. De boekhouder De Vries & Partners Accountantsassociatie Tilburg B.V. heeft 1 medewerker en is actief in Noord-Brabant.

Deze boekhouder is gevestigd in Valkenswaard op Leenderweg 39. De boekhouder heeft 1 medewerker en is actief in Noord-Brabant.

Administratiekantoor Franca Oud is gevestigd in Valkenswaard op De Kreijenbeek 96. De boekhouder Administratiekantoor Franca Oud heeft 1 medewerker en is actief in Noord-Brabant.

Het administratiekantoor Tilleman Belastingadviesbureau is een belastingadviseur, boekhouder en geregistreerd onder KvK nummer 17038994.

dis'm is gevestigd in Valkenswaard op Dennenlaan 2. De boekhouder dis'm heeft 1 medewerker en is actief in Noord-Brabant.

Neggers Financial Management is gevestigd in Waalre op Dreefstraat 16. De boekhouder Neggers Financial Management heeft 1 medewerker en is actief in Noord-Brabant.

Toon meer

Vind een boekhouder in Valkenswaard

Ben je gevestigd in Valkenswaard en zoek je een geschikte boekhouder? Een goede boekhouder is van groot belang en bespaart je veel geld. Gelukkig zijn er tal van goede boekhouders en wij brengen je snel met een in contact.

Om goed te ondernemen is een degelijke administratie noodzakelijk. Zowel om aan wettelijke en fiscale vereisten te voldoen, als vanwege het vermijden van vermijdbare kosten. We gaan hier in op het belang van een boekhouder voor álle bedrijven; van zzp’ers tot grotere mkb-bedrijven. Ook leggen we uit hoe wij helpen bij het vinden van een goede boekhouder.

Wat doet een boekhouder

Een boekhouder houdt zich bezig met de boekhouding van bedrijven en particulieren. De financiële administratie is een andere benaming voor de boekhouding en omvat diverse administratieve werkzaamheden. Zo draagt de boekhouder zorg voor de financiële administratie en probeert daarnaast fiscale voordelen zoveel mogelijk te benutten. Dat is vooral aantrekkelijk voor bedrijven en zelfstandigen. Daarom verdient een goede boekhouder zichzelf ook makkelijk terug. De overheid biedt tal van voordelen aan ondernemers, maar het is aan een boekhouder om daar ook goed profijt uit te halen. Een boekhouder doet de administratie, zorgt voor fiscale optimalisatie en stelt – indien nodig – ook financiële rapportages op. Ook hele praktische zaken laat je aan een boekhouder over. Zo zijn je belastingaangifte en salarisadministratie hier in goede handen.

banner
Administration

Administratiekantoor in Valkenswaard voor financieel advies

Ben je ondernemer, bezit je een groot bedrijf, groeit je omzet en dus eventueel ook je winst en vermogen? Laat je regelmatig adviseren door een specialist. Een boekhouder is uitstekend in staat om jou te voorzien van financieel advies. Dat doet hij onder andere op het gebied van subsidies, maar ook inzake investeringen of andere cijfers.

Administration

Bewaartermijn voor de financiële administratie van een onderneming

Ondernemers zijn verplicht om hun bedrijfsadministratie zeven jaar te bewaren. Deze bewaartermijn geldt niet voor particulieren. Wel wordt particulieren aangeraden om de administratie minstens vijf jaar te bewaren. Dat is vooral handig zijn bij een eventuele naheffing. Hoe dan ook; boekhouders voeren verschillende werkzaamheden uit. Daarmee worden ondernemers ontlast en dus blijft er ook meer tijd over voor leuke dingen. Daarnaast heb je ook de zekerheid dat je financiële zaken goed geregeld zijn. De gedachte dat een financieel specialist verantwoordelijk is voor je belastingaangiftes geeft ook veel zekerheid. Kortom: meer dan genoeg redenen om via Boekhouder.nl op zoek te gaan naar een deskundige boekhouder in Valkenswaard.

Administration

Wij hebben de beste boekhouders in Valkenswaard geselecteerd.

Binnen een paar muisklikken vraag je geheel vrijblijvend een prijsopgave aan bij een boekhouder in je eigen regio. Omdat wij al kritisch gekeken hebben naar het aanbod boekhouder, kun jij je keuze baseren op andere zaken. Bijvoorbeeld het specialisme of tarief van de boekhouder in kwestie.

Administration

Waarvoor boekhouder in Valkenswaard nodig?

De reden om te zoeken naar een boekhouder, verschilt per ondernemer. Sommigen zijn niet tevreden over hun huidige boekhouder, anderen zoeken een specialisme dat deze niet in huis heeft en weer anderen beginnen net met hun bedrijf. Veel ondernemers vinden het prettig om zelf te factureren, maar het is ook een optie om dat uit te besteden aan een administratiekantoor. Ook is het prettig als een boekhouder de aangifte inkomstenbelasting verzorgt en der jaarrekening opstelt. Mensen schakelen dus om verschillende redenen een boekhouder in. Hoe meer taken je uitbesteedt aan een boekhouder in Valkenswaard, hoe duurder je uit bent.

Wat kost een boekhouder in Valkenswaard

Je bent natuurlijk liever bezig met andere zaken dan met de boekhouding. Toch is het erg belangrijk dat je administratie altijd klopt. Ook voor je eigen gemak. Zo heb je actuele sturingsinformatie en voldoe je aan elke administratieplicht, haast zonder daar omkijken naar te hebben. Dat kunnen diverse boekhouders je bieden. Wat een boekhouder in Valkenswaard kost? Dat is afhankelijk van jouw wensen. Bovendien zijn boekhouders uiteraard vrij om hun eigen tarieven te bepalen. Ga uit van een bedrag tussen de €50 en €125 per uur. Op deze pagina vind je meer over de kosten van een boekhouder.

Banner
Administration

Wat betaal je als zzp’er aan een boekhouder in Valkenswaard?

Naast grote bedrijven en organisaties besteden ook veel zzp’ers hun administratie uit aan een boekhouder. Wat je exact kwijt bent aan de kosten voor een boekhouder heeft alles te maken met welke diensten je nodig hebt. Mogelijk is er ook sprake van specifieke wensen. Vergeet ook niet dat de manier waarop je als zzp’er je administratie aanlevert bepalend is voor hoeveel uren een boekhouder ermee bezig is. Wil je een duidelijk antwoord? Vraag dan direct drie offertes aan via onze website en krijg een indicatie van de boekhouderskosten.

Administration

Hoe vaak heb je een boekhouder nodig?

In je zoektocht naar een goede boekhouder helpt het om jezelf de vraag te stellen hoe vaak je gebruik wilt maken van een administratiekantoor in Valkenswaard of elders. Is het de bedoeling dat al je transacties iedere maand worden gecontroleerd of doe je dit liever éénmaal per jaar? Betaal je het liefst een vast bedrag per maand, zodat je zeker bent van je administratie, of gaat je voorkeur uit naar een controle per kwartaal? Kiezen voor kwaliteit en expertise is altijd verstandig. Doe je elke maand een beroep op je boekhouder? Dan bedragen de kosten ongeveer €100.

Deskundige sparringpartner Valkenswaard

Vind je het prettig om af en toe te sparren met boekhouders in Valkenswaard over de financiële administratie van je bedrijf? Boekhouders kunnen ook de rol vervullen van sparringpartner. Dat betekent dat niet alleen je administratie wordt gedaan, maar ook dat je advies ontvangt over zaken zoals belastingen, verzekeringen en andere financiële zaken. Ook dat kost iets, maar deze kosten verdienen zichzelf snel terug. Wil je langdurig samenwerken met een boekhouder? Vraag meerdere offertes aan en laat ook dit aspect meewegen in je uiteindelijke besluit.

Administration

Administratie aanleveren – hoe doe je dat?

Het aanleveren van de (bedrijfs)administratie kan op twee manieren: op papier of digitaal. Je begrijpt dat een boekhouder extra tijd kwijt is aan het verwerken van een papieren administratie. Dat heeft dan ook invloed op de kosten. Heb je je administratie al in boekhoudsoftware staan? Dat scheelt een boekhouder het nodige uitzoekwerk en dus ben je ook minder geld kwijt aan een boekhoudkantoor of administratiekantoor. Een goede reden dus om op zoek te gaan naar betaalbare administratiesoftware. Vraag meerdere offertes op bij verschillende aanbieders, zodat je kunt vergelijken.

Administration

Boekhoudsoftware combineren

Wil je de aankoop van boekhoudsoftware combineren met het inschakelen van een topboekhouder in Valkenswaard? Wij hebben een selectie voor je gemaakt zodat je eenvoudig zelf kiest welke jou het meeste aanspreekt. Boekhoudprogramma’s vergelijken

Wat kost loonadministratie in Valkenswaard

Groeit je bedrijf en moet je personeel aannemen? Dan ontstaat er salarisadministratie. Daarnaast keert ook de loonaangifte iedere maand terug en ben je verplicht om loonheffing af te dragen aan de Belastingdienst. De loonadministratie is een specialistische klus en wordt daarom vaak uitbesteed aan een administratiekantoor in Valkenswaard. Een boekhouder gespecialiseerd in salarisadministratie weet precies wat de regels zijn en past deze toe. Zo is het correct en tijdig uitbetalen van de salarissen geborgd. Welke kosten brengt dit met zich mee?

Administration

Loodadministratie: De werkzaamheden

De salarisadministratie omvat een aantal werkzaamheden. Zo moeten er bruto- en nettoloonberekeningen worden gemaakt. Daarnaast stelt een boekhouder jaarlijks de jaaropgaven op en keert iedere maand de aangifte loonheffing terug. De fiscale en sociale wet- en regelgeving verandert wel eens en dat maakt de loonadministratie een ingewikkelde en tijdrovende klus. Daarom besteden veel ondernemers dit uit aan een specialist. Wil je er zeker van zijn dat de loonadministratie correct wordt uitgevoerd? Werk dan samen met een deskundige boekhouder en besteed dit stukje van je onderneming uit aan een boekhouder.

Administration

Wat kost een boekhouder in Valkenswaard voor salarisadministratie?

Hoeveel het uitbesteden van de salarisadministratie kost varieert per boekhouder. Wil je de complete salarisadministratie uitbesteden of slechts een gedeelte? Waar je ook voor kiest; tarieven zijn meestal prima betaalbaar. Meestal ben je een vast bedrag kwijt per medewerker of loonstrook. Dat ligt meestal tussen de €5 en €12,50 per maand. Er zijn boekhouders die een staffelkorting hanteren waardoor je voordeliger uit bent. Een goede reden om verschillende boekhouders te vergelijken.

Wat zijn de verschillen tussen boekhouders en accountants? Valkenswaard

De termen accountant en boekhouder worden vaak door elkaar gebruikt, maar er zijn grote verschillen tussen deze twee. Iedereen mag zich boekhouder noemen. De titel accountant is daarentegen wél beschermd. Bij accountants onderscheidt men nog AA-accountants en een RA-accountants.

Administration

Wat houdt dit verschil in?

De verschillen tussen boekhouders en accountants zie je onder andere terug in de aard van de werkzaamheden. Boekhouders verzorgen veelal de administratie van particulieren en kleine ondernemingen. Accountants doen dat ook, maar zijn minder met uitvoering bezig en juist veel meer met controle op onjuistheden. Daarnaast doen ze ook complexere administratie en worden ze ingeschakeld door grote organisaties. Dat gebeurt omdat grote ondernemingen vaak een accountantsverklaring nodig hebben. Om die reden liggen tarieven van accountants in Valkenswaard vaak veel hoger dan die van boekhoudkantoren.

Administration

Aansprakelijkheid

Hoe zit het met de aansprakelijkheid van een boekhouder en een accountant?

Een boekhouder hoeft zich niet te verzekeren tegen aansprakelijkheidsrisico’s. Dat betekent dat hij werkzaamheden foutief kan uitvoeren of een advies uitbrengt dat mogelijk verkeerd voor je uitpakt. Een accountant daarentegen is verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dat heeft als belangrijk voordeel dat je optimale bescherming geniet zodra er fouten worden gemaakt of ondeugdelijk advies wordt gegeven. Ook dit heeft vanzelfsprekend invloed op het tarief van een accountant.

Administration

Ga voor zekerheid

Of je nu een boekhouder of accountant nodig hebt, vraag altijd meerdere offertes op. Tarieven zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken en je vindt sneller een partij die goed bij je past.

Ga via Boekhouder.nl op zoek naar een topboekhouder in Valkenswaard

Wij maken het je gemakkelijk om voor jouw onderneming op zoek te gaan naar een geschikte boekhouder in Valkenswaard. Dat doen we door alle zaken voor je op een rijtje te zetten. Zo vind je ongetwijfeld het beste boekhoudkantoor in Valkenswaard voor jouw bedrijf of organisatie.

Let daarbij zeker op het onderstaande:

  • Ziet de informatie op de website er volledig uit of mis je juist cruciale informatie?
  • Is een boekhouder gecertificeerd of beschikt het kantoor over een diploma en de nodige jaren ervaring?
  • In je zoektocht naar een geschikte en betaalbare boekhouder in Valkenswaard moet je nadenken over de specialisatie die je nodig hebt. Zoek je slechts een zzp-boekhoudkantoor, wil je ook de administratie laten verzorgen of ben je juist op zoek naar een accountantskantoor? 

Hoe zien de reviews op de website eruit?

Bovengenoemde checklist helpt jou in je zoektocht naar een deskundig boekhoud- of administratiekantoor in Valkenswaard.

Vind de beste boekhouder in Valkenswaard

Wij hebben alle informatie die te vinden is over boekhouders voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat het beste boekhoudkantoor is voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Nederland duizenden boekhoudkantoren met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

  • Welke specialisatie; ZZP? Belasting? Salarisadministratie? Accountancy?
  • Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
  • Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
  • Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle boekhouders in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

Tips voor het vinden van een boekhouder in Valkenswaard

In en rondom Valkenswaard is er een groot aanbod aan boekhoud- en administratiekantoren. Hoe maak je het voor jezelf gemakkelijk om te gaan samenwerken met de beste boekhouder of accountant? Wij geven een aantal tips.

Hier lees je 9 handige tips voor het vinden van een boekhouder.

1. Hoe kies je de juiste boekhouder?

Gaat je voorkeur uit naar een groot kantoor of heb je toch liever de persoonlijke aanpak van een zzp-boekhouder? Bij een groot boekhoudkantoor ben je altijd verzekerd van hulp, maar betaal je wel een hoger tarief. Een zelfstandige boekhouder is vaak goedkoper en heeft meestal ook meer tijd voor een persoonlijke aanpak.

2. Wat wil jij uitbesteden?

Wil je je volledige boekhouding of administratie uitbesteden of slechts een gedeelte? Zelf doen kost veel tijd, maar is wel goedkoper. Uitbesteden is interessant als het jou aan kennis en ervaring ontbreekt of wanneer je graag elk fiscaal voordeel wil benutten.

3. Boekhouder of accountant in de buurt?

Niet alleen de prijs speelt een belangrijke rol, ook een goede klik is relevant. Dat is logisch, want je vertrouwt iemand een belangrijk onderdeel van je bedrijf toe. Dan is het prettig om je boekhouding te laten verzorgen door een boekhouder in je eigen buurt of regio. Ga daarom op zoek naar een geschikte boekhouder of accountant in Valkenswaard. Ideaal als je behoefte hebt aan korte lijnen en een snelle maar effectieve communicatie. Waar je keuze ook op valt, het is altijd goed om je administratie te laten doen door iemand waar jij je prettig bij voelt.

4. Is de boekhouder aangesloten bij een vereniging?

Betrouwbaarheid is eveneens belangrijk in je zoektocht naar een administratiekantoor. Dat is niet altijd gemakkelijk te controleren, maar gelukkig is er het NOAB-keurmerk. Wij raden je aan om te kiezen voor een kantoor of boekhouder in het bezit van dit keurmerk.

5. Meer diensten uitbesteden?

Alleen je boekhouding laten verzorgen door een boekhoudkantoor is een optie, maar misschien heb je ook wel behoefte aan advies. Persoonlijk financieel of fiscaal advies is prettig bij de start van je onderneming, maar ook als je al een tijdje op weg bent. Het gaat erom wat jij prettig vindt en waar je nu behoefte aan hebt.

6. Is prijs belangrijk voor je?

Het liefst kies voor een boekhouder voor een aantrekkelijk tarief. Ben je op zoek naar een goedkope boekhouder voor je onderneming? Ga dan via onze site op zoek naar een betaalbare administrateur. Gebruik hierbij onze slimme prijsgids. Deze geeft je een helder overzicht van de verschillende expertises en prijzen.

7. Vraag om een kenninsmaking

Tot slot: een fijne of goede klik is allesbepalend als je een boekhouder inschakelt. Je vertrouwt belangrijke informatie toe aan iemand, dus is het logisch dat er een goede klik is. Hoe beter het contact verloopt, hoe beter de samenwerking. Een kennismakingsgesprek of vrijblijvende afspraak kan hier zeker bij helpen.

8. Vind vandaag een boekhouder in Valkenswaard

Run je een succesvolle eenmanszaak, BV of VOF en wil je er zeker van zijn dat de financiën op orde zijn? Werk dan samen met een goede boekhouder of accountant om je administratie op orde te krijgen en te houden. Boekhouder.nl helpt je daarbij. Wij zijn jouw ideale partner bij je zoektocht naar een financieel specialist. Gebruik de informatie op onze site en vind op korte termijn een boekhouder die perfect aansluit op je wensen. Hoe vind je een goede boekhouder of accountant via onze website? Zoek je de juiste specialist voor je bedrijf of organisatie? Wij zijn de populairste boekhoudwebsite van Nederland en leiden jou in drie stappen naar een geschikte boekhouder of accountant in Valkenswaard. Wij zetten de stappen overzichtelijk voor je op een rij: Dien een aanvraag in via de website. Wij inventariseren je aanvraag en gaan op zoek naar geschikte boekhoud- of accountantskantoren in Valkenswaard. Binnen 48 uur ontvang je een drietal offertes en is het aan jou met wie je in zee gaat! Start nu je zoektocht naar een geschikte specialist. Wij helpen graag.